"Visą savaitę jis ruošiasi Velykoms, šįvakar - paskutinė pasiruošimo Velykoms diena. Nors Vytautauto čia nėra, jis atsiuntė keletą savo nuotraukų", - eteryje paskelbė J. Jankevičius.

Tuo metu žiūrovų ekranuose buvo parodyta keletas V. Šapranausko nuotraukų (fotomontažų), kuriose V. Šapranauskas įamžintas su margučiais, pintu krepšeliu (margučiams rinkti).

"O čia jau tas Vytautas, kurį mes pažįstame", - J. Jankevičius eteryje komentavo fotomontažą, kuriame - V. Šapranausko veidas greta kelyje partrenkto velykinio zuikio.

"Vytautas atsiuntė mums savo velykinį atviruką" - fotomontažą, kuriame V. Šapranauskas intymias kūno vietas pridengęs tik daržovėmis - morkomis ir salotomis - komentavo J. Jankevičius.
Inga Jankauskaitė ir Justinas Jankevičius

Tuo metu TV3 viešųjų ryšių projektų vadovė Erika Vyšniauskaitė naujienų portalui DELFI paaiškino, jog V. Šapranausko sutartyje yra įtrauktas punktas, kuriame nurodyta, kad aktorius turi teisę pasirodyti ne visose šio sezono "Chorų karų" laidose.

"Plačiau nieko pakomentuoti negalime, Vytauto šiandien eteryje nėra, jis turi teisę nebūti laidoje. Tai nėra pirmas kartas, vietoje Vytauto "Chorų karuose" ir anksčiau yra pasirodę kiti vedėjai", - DELFI sakė ji.

V. Šapranausko dingimo televizijos planuose nebuvo. Dar ketvirtadienį žiniasklaidai siųstame kvietime į transliaciją buvo minimas ir V. Šapranausko pasirodymas.

"Tačiau jis visa širdimi yra su "Chorų karais", su generolais. Savo meilę jis gali išreikšti telefonu", - paaiškino Inga Jankauskaitė.

Apie pradingusį mylimąjį kalbėjo nepanoro ir jo mylimoji, "ŠarkA" ir Vilniaus Šachmatinio choro generolė Ieva Stasiulevičiūtė. Ji tiesiog paragino balsuoti už jos ir kolegės Gintarės Valaitytės vadovaujamą chorą.

"Chorų karų" transliacijos akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (553)