Moteris pasakojo sulaukusi net kelių pasiūlymų iš televizijos, tačiau jų atsisakė. „Vasarą kvietė dalyvauti į kelis projektus, bet nenorėjau. Einu tik ten, kur man patinka. Neičiau dalyvauti į jokius projektus, nes jau praėjusios vasaros neturėjau, ruošiausi šokių projektui, daug repetavau. Tad norėjau bent šią vasarą turėti, gaila savo laiko. Nueinu į vakarėlius po darbo, tai tiesiog laiko leidimas“, - juokėsi pašnekovė.

Tai, kad D. Martinėlė yra įspūdinga moteris, galėtų patvirtinti dauguma vyrų. Tapus garsiai moteris sulaukia dar daug dėmesio gatvėje. „Dažnai pasitaiko, kad einant gatvėje vyrai man ima ploti. Vyrai prašo fotografuotis su manimi, įsiamžinti nori ir jaunos mergaitės. Tačiau aš nelabai reaguoju į tokį dėmesį“, - DELFI kalbėjo moteris. Jau kurį laiką D. Martinėlė pastebima su modeliu Simonu Baičiu. Tiesa, moteris apsibrėžti savo santykių nelinkusi ir modelio nevadina savo širdies draugu, o tiesiog bičiuliu.

Diana Martinėlė su draugu Simonu
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (206)