„Atrodote tokia atsigavusi, pailsėjusi, papilnėjusi...“, - komisijos pirmininkę gyrė R. Mikelkevičiūtė. „Aš turiu liemenį, tad galiu rengtis bet kaip, o pačią tai mačiau spraudė-neįspraudė. Krūtinė per kraštus lipo, - šiai neliko skolinga E. Daniūtė. - Ir jūsų dantys baltesni – jūs išsivalėte juos? <...> Nesinervinkite, nes jūsų suknelė krenta“.

„Aš bent jau turiu, kas ją prilaiko. Skirtingai nei jūs“, - neliko skolinga R. Mikelkevičiūtė. „Jūs turbūt nevalgėte savaitę“, - su Edita kandžiojosi Rūta. Žinant, kad profesionali šokėja prieš keletą metų neteko pasaulio čempionės vardo, nes naudojo neleistiną lieknėjimo preparatą, pastaba galėjo būti itin skaudi.

Tačiau DELFI moterys tikino, kad jos yra puikios draugės ir pasierzinti dar niekam nepakenkė.

„Su Edita mes esame labai geros draugės. O tarp draugių visko būna. Man atrodo, kad nėra nieko nuobodžiau už tai, jei televizijos laidų vedėjas neturi jokio santykio į savo pašnekovą ar laidos svečią, - DELFI pasakojo R. Mikelkevičiūtė. - Man atrodo, kad mums abiems tos trys „Kviečiu šokti“ valandos – labai smagios, todėl leidžiame sau ir pakvailioti, ir pasierzinti. Su Edita esame draugės. Manau, kad tokios ir išliksime.“

Paklausus, ar neskaudina moters tokios bičiuliškos pastabos apie per siaurą suknelę, Rūta suskubo pataisyti: „Jos pastebėjimas buvo kitoks. Ji sakė, kad mano krūtinė veržiasi per kraštus. Tad nemaišykite, - juokėsi „Kviečiu šokti“ vedėja. - Tikros draugės viena kitai sako komplimentą ir tuo pačiu metu kanda. Man patinka Editos kandumas. Ir apskritai nepaprastai žaviuosi šia moterimi. Man patinka žmonės, turintys savo spalvą. Nėra nieko nuobodžiau už bespalvę asmenybę. Gali būti koks tik nori, svarbu, kad turėtum savo spalvą.“

Tačiau moterys viena kitą "per dantį" patraukti mėgsta ir tada, kai užgesta tiesioginio televizijos eterio šviesos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (87)