Tokią nutartį teismas priėmė neinformavęs muzikantų – nesiėmus laikinųjų apsaugos priemonių, gali tapti sunkiau arba pasidaryti neįmanoma įvykdyti teismo įsakymą.

„Nutartis vykdytina skubiai“, – teismas pažymėjo, kad skolininkas turi kreiptis į pasirinktą antstolį.

Ventukai
Pritaikydamas laikinąsias apsaugos priemones teismas taip pat pabrėžė, kad dvejus metus veikiančiose „Ventukų pramogose“ dirba trys žmonės, bendrovė taip pat yra prasiskolinusi „Sodrai“.

Prašymą pritaikyti areštą paprašė vienas asmuo, su kuriuo „Ventukų pramogos“ turėjo verslo reikalų – jis pateikė duomenis, kad muzikantai jam skolingi 5 698 Lt. Vyras teismo paprašė taip pat priteisti daugiau kaip 500 Lt atsiėjusias bylinėjimosi išlaidas bei palūkanas.

Kreditorius teismui nurodė, kad negrąžinamos skolos suma yra didelė, skolininkas neatsiskaito ilgą laiką ir net nebeatsako į skambučius, piktybiškai ir sąmoningai vilkina laiką sutikdamas atsiskaityti dalimis. Pasak jo, buvo pasirašytas mokėjimo grafikas, tačiau „Ventukai“ jo nesilaikė, o galiausiai apskritai nustojo bendrauti.

„Ventukų pramogoms“ vadovaujantis dainininkas Juozas Butnorius teigė tik iš DELFI sužinojęs apie teismo pritaikytas sankcijas, tačiau neatskleidė, dėl ko jo vadovaujama bendrovė prasiskolino.

„Tikrai dėl to nebankrutuosime“, – patikino jis.

„Situacija kaip situacija, šventų niekur nėra, čia visiems visko pasitaiko, o kas bus, išsiaiškinsime, su tokiais dalykais nesame nieko bendro, išsiaiškinsime ir sutvarkysime, – sakė J. Butnorius. – Lietuvoje yra daugiau svarbių reikalų nei komentuoti kažkieno skolą ar dar kažką tokią – skolą susitvarkysime ir viskas dings“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)