Gražuolė varo iš proto

Apie tai, kad aukštaūgis krepšininkas yra neabejingas žaviajai lietuvaitei, byloja ir jo šilti komentarai prie E. Ačaitės nuotraukų socialiniame tinkle „Facebook“. „Tu varai mane iš proto“ („You drive me crazy!“), „Vyras visada su tavimi! Nors jis ir toli...“

Mergina J. Valančiūnui taip pat neliko skolinga šiltų žodžių ir viešai prisipažino jį mylinti. „Tu žinai... I'm in Love“ („Aš įsimylėjusi“). 

Komplimentai pavaldinei

Jau kurį laiką E. Ačaitė darbuojasi politiko Vytauto Kamblevičiaus padėjėja-sekretore LR Seime. DELFI susisiekus su politiku jis patikino, kad šiuo metu mergina atostogauja. V. Kamblevičius apie savo pavaldinę atsiliepė geru žodžiu ir patikino, kad mergina pasižymi darbštumu.

Pasiteiravus, ar politikas žinojo apie E. Ačaitės ir J. Valančiūno draugystę, politikas teigė, kad asmeninio gyvenimo peripetijų su savo pavaldine neaptarinėja.

Vyras pridūrė, kad įrėmintos J. Valančiūno nuotraukos ant jos darbo stalo nėra. Todėl apie jos santykius su krepšininku sužinojo iš žiniasklaidos.

Merginos tėvas R. Ačas į kalbas apie savo dukters draugystę su krepšininku nesileido ir pridūrė, kad atsakinėja tik į su politika susijusius klausimus.

*
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (878)