Tą liudija nuotraukos, kuriose modeliu dirbanti ir reklamose besifilmuojanti gražuolė įamžinta su kukliai kūną dengiančiais drabužiais prabangaus šiaurės Italijos miestelyje Erbrusco įsikūrusio naktinio klubo "Qi clubbing" scenoje.

DELFI paklausta, ar laisvalaikiu uždarbiauja šokdama naktiniuose klubuose, A. Ubartaitė sakė tokia veikla nesiverčianti.

"Aš tikrai nepamenu, kad būčiau šokusi. Jokioje Italijoje tikrai nešokau. Gal aš galėčiau pamatyti tas nuotraukas, gal ne aš ten esu?" - DELFI kalbėjo A. Ubartaitė, klausiama apie nuotraukas, kuriose ji įamžinta naktiniame Erbrusco klube "Qi Clubbing".

Akvilina Ubartaitė pasirodymo metu, "Qi Clubbing" nuotr.

Tuo metu minėtos telekomunikacijų bendrovės atstovas Andrius Baranauskas DELFI tikino, kad asmeninio reklaminio serialo herojų gyvenimo kompanija nekontroliuoja ir to daryti negali. Anot jo, serialo, kuriame filmuojasi ir Akvilina Ubartaitė, koncepcija nepropaguoja nei smurto, nei seksualumo.

"Susisiekiau su modelių agentūros atstovais, jie visi kaip susitarę tvirtino, kad Italijoje vyko drabužių kolekcijų pristatymas. Kolekcijoje buvo demonstruojama nuo vakarinių suknelių iki apatinių drabužių. Kolekcijos pristatomos buvo daugybę vakarų. Agentūros ir Akvilinos kontraktas griežtai apibrėžė, kad modelis negali nei šokti, nei pasirodyti kitaip nei su tais drabužiais", - DELFI kalbėjo A. Baranauskas.

Jis, perpasakodamas modelių agentūros, su kuria bendradarbiauja A. Ubartaitė, atstovus, tikino, jog naktiniame klube "Qi Clubbing" apsilanko įvairių žmonių.

"Tai normalus klubas, ir ten vaikšto visokios "cacos lelės" ir panašūs, kaip pas mus Grigaičiai, ir ten būna, praeina mergaitės su plikomis krūtinėmis, kartais jos pašoka, klube būna tokių pasirodymų", - kalbėjo A. Baranauskas, tačiau patikino, jog kompanija, kurios vienu iš veidų jau ne vienerius metus yra tapusi Akvilina, striptizo netoleruotų.

Telekomunikacijų bendrovės atstovas paaiškino, jog kompanija puoselėja vertybes, kurios neturi nieko bendra su smurtu, prievarta, patyčiomis bei erotika.

"Žinome, kad smurtas ir erotika patraukia dėmesį. Įsijunkite bet kurį TV kanalą vakare, tačiau mes to specialiai nerodome. Renkamės sunkesnį kelią. Suprantame, kad tarp kortelės, kurios veidas yra Akvilina, vartotojų yra daug nepilnamečių. Tačiau mes negalime kontroliuoti savo aktorių 24 valandas per parą. Jokio kompanija neturi teisės žmogui sakyti, ką jis turi daryti asmeniniame gyvenime. Esame apibrėžę tam tikras ribas. Kiek pasakojo modelių agentūra, ribos nebuvo peržengtos. Jei būtų priešingai, tai būtų netoleruotina", - sakė A. Baranauskas.

Telekomunikacijų bendrovės atstovas pokalbio metu prasitarė, kad su Akvilina kompanijos darbuotojų bus kviečiama pokalbiui dėl į viešumoje atsidūrusių nuotraukų.

"Gerų rezultatų telekomunikacijų versle galima siekti ir nevulgariu keliu, o tokiu, kuris būtų naudingas visiems", - pasakojo jis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (375)