Ketvirtadienio vakarą buvo filmuojama "Auksinio balso" laida Lotynų Amerikos ritmų tema. Visi projekte dalyvaujantys atlikėjai turėjo paruošti po vieną pasirodymą.

K. Krysko-Skambinė buvo gana originali ir nesirinko šokti kviečiančio kūrinio - jai artimesnė pasirodė rauda. Basa į sceną žengusi Karina suskaldė komisiją į dvi stovyklas. Vieni kritikavo Karina už dirbtinumą, kiti - gyrė už natūralumą, bet visi skyrė aukštus balus. Komisijos nariams nutilus ir dainininkę pašnekinus vedėjui Andriui Rožickui, "Auksiniame balse" atsiskleidusi Karina nesusiturėjo - pabandžiusi nurimti ir paslėpti užplūdusias emocijas, galiausiai neištvėrė ir ašaras šluostėsi scenoje - neaišku, ar laimės, ar kartėlio.

Šį kartą, komisijos nuomone, sužibėti pavyko ne tik Karinai, bet ir VIoletai Tarasovienei, pademonstravusiai ne tik kaip visada puikiai išlavintą balsą, bet ir keletą elegantiškų šokių judesių. Liaupsių ir daug plojimų sulaukė Česlovas Gabalis, atlikęs vieną iš hitų ispanų kalba. Ne taip gerai šį kartą sekėsi Viktorui Gerasimovui - pasak muzikologės Zitos Kelmickaitės, jis atrodė it "ekshumuotas".

DELFI nuotraukų galerijoje - emocingas ir spalvingas "Auksinio balso" filmavimas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (472)