"Taip, tai tiesa. Tuoksimės šią vasarą. Šventė bus uždara, mūsų draugų ir artimųjų ratui. Kovo 26-ąją bus treji metai, kai esame susižadėję, draugaujame daugiau nei ketverius metus", - DELFI pasakojo J. Butnorius.

Vaikinas sakė norįs savo vestuves padaryti ypatingomis. Jis - atlikėjas, renginių vedėjas, sakė tikrai sugalvos ką įdomaus.

"Man yra tekę ir vestuves vesti, žinau, kaip viskas turėtų būti, kad ta svarbi diena būtų įvairesnė", - kalbėjo Juozas ir patikslino, jog apie tuoktuvių datą nusprendė prieš metus.

Juozas Butnorius ir Viktorija Vanagaitė

"Važiavome taksi namo ir sutarėme, kad atėjo metas išsirinkti datą. Sugrįžome namo, pasiėmėme kalendorių, įvertinome keletą datų ir išsirinkome sau tinkamiausią. Norėjosi tuoktis vasarą, be to, Viktorija šiemet bus baigusi mokslus. Norėjome rezervuoti sau laiko, kad galėtume viskam ramiai pasiruošti", - DELFI sakė J. Butnorius.

Paklaustas, ar jau spėjo pasirūpinti žiedais, Juozas aiškino turįs aukso, tačiau iki šiol nespėjęs surasti juvelyro, kuris galėtų iš jo pagaminti tuoktuvių žiedus.

"Viktorijos vestuvinė suknelė jau užsakyta. Jos man dar neteko matyti, pamatysiu tik vestuvių dieną. Žinau tik tiek, kad ji - kurta dizainerio ir bus nuomojama", - DELFI atskleidė J. Butnorius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (83)