Atlikėjas aukcionui pasiūlė legendinės grupės "Foje" albumą, išleistą Varšuvoje dar 1989-aisiais vinilinės plokštelės pavidalu. Pradinė plokštelės kaina buvo 500 litų. Aukciono dalyviai ją pakėlė iki 3 tūkst. litų.

Asmeninius daiktus aukcionui dovanojo taip pat ir Nomeda Marčėnaitė, Marijonas Mikutavičius, Dalia Michelevičiūtė, Donatas Katkus, Daina Gudzinevičiūtė ir kiti.

N. Marčėnaitė aukcionui dovanojo savo keramikos darbą - lėkštę, ji parduota už 1200 litų, M. Mikutavičius - krepšinio kamuolį ir kompaktinę plokštelę. Dainininko daiktai aukcione parduoti už 3300 litų. D. Michelevičiūtė aukcionui skyrė kompaktinę plokštelę su eilėmis, ji parduota už 1200 litų. D. Kataus batuta, kompaktinė plokštelė ir knyga aukciono dalyviui atiteko už 1200, D. Gudzinevičiūtės Olimpiniai marškinėliai su Lietuvos simbolika ir autografu - už 700 litų.

Aukciono metu surinktos lėšos bus skirtos emocinės paramos fondui „Jaunimo linija“, kurios savanoriai suteikia vilties ir pasitikėjimo gyvenimo rūpesčių prislėgtiems žmonėms.

Renginio akimirkos – DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (63)