„Nereikėjo net siųsti dalyvio anketos, dalyvauti pasiūlė organizatoriai. Noriu pasižiūrėti, kaip kuriami tokie šou. Įdomu, ar ten viskas surežisuojama ar ne“, - DELFI pasakojo Monika.

Monika taip pat neatmena galimybės šou susirasti ir antrąją pusę. „Jei į šou kartu su manimi ateitų princas, būtų smagu. Bet jei vaikinas man nepatiks, tikrai nesiversiu per galvą. Jei vaikinas man nepatiks, būsiu mandagi, tikrai neisiu jam akių draskyti“, - DELFI teigė mergina, bandysianti sužavėti vaikinus būdama savimi.

„Vaikinas turėtų būti rūpestingas ir dėmesingas, turėti gerą humoro jausmą, tesėti duotą žodį, skirti laiko man, būti nuoširdus, džentelmeniškas, mokėti mane prajuokinti“, – svarbiausias vaikino savybes „Meilės trikampio“ anketoje vardija M. Šalčiūtė.

Mergina sako, kad mylėti jai dar neteko, o patinkančio vaikino širdį užkariautų tiesiog būdama savimi: „Norėčiau patikti žmogui tokia, kokia esu, be apsimestinių, perdėtų poelgių.“

Pasivažinėjimas su amfibija, plaukiojimas kateriu Neryje, golfas, jodinėjimas, važinėjimasis džipais ir riedžiais, šaudymas iš vinčesterio, duonos kepimas, pramogos vandens burbule ir net pietūs danguje... Ką iš šių pramogų išbandys Monika, ar sutiks savo simpatiją ir kokias savo charakterio savybes atskleis eteryje, paaiškės TV3 pasimatymų šou „Meilės trikampis“, kurio premjera – jau šį ketvirtadienį, birželio 20-ąją, 21.00 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (181)