Naujienų portalo DELFI šaltiniai pasakojo, kad ore užsiliepsnojo vienas orlaivio variklių, lėktuve kilo panika.

"Žmonės labai išsigando, lėktuvas grįžo į oro uostą. Čia jau laukė greitosios pagalbos ir gaisrinės automobiliai. Kartu su Andriumi skrido ir Italijos delegacija, taigi, visi šiuo metu ir vėl Amsterdame", - pasakojo DELFI šaltiniai.

DELFI susisiekus su A. Pojaviu, dainininkas pasakojo, jog skristi teko apie 15 minučių, o tuomet ir kilo panika. Anot Andriaus, lėktuvo salone keleiviai pajuto dūmų kvapą.

"Pasijuto dūmai lėktuve. Leidomės avariniu būdu. Iškvietė ugniagesius, kurie apžiūrėjo lėktuvą. Vieną keleivį išvežė į ligoninę, nes pasijuto labai blogai. Užsidegė dešinysis variklis. Keleivius tikrins medikai. Pramerkiau akį, žiūriu, panika. Eisim pasitikrinti sveikatos būklę", - DELFI pasakojo A. Pojavis.

Jis drauge su italų delegacija lauks kito skrydžio. Dainininkas tikisi, kad šįkart viskas bus gerai.

"Dar dabar tik važiuojam į oro uostą autobusu. Avarinis nusileidimas buvo, ką tik visus sulaipino į autobusą. Mes tik pakilome į normalų aukštį, lėktuvas nuleido važiuoklę ir staiga prireikė leistis. Skridome apie 15 minučių, paskui lėktuvas pradėjo sukti ratus, visi labai išsigandome, kilo panika", - DELFI iškart po incidento detales pasakojo šių metų Lietuvos atstovas "Eurovizijoje".

Tiesa, po ilgos dienos, praleistos Olandijoje, A. Pojavis sėkmingai kitu reisu sugrįžo namo. Apie tai jis paskelbė socialiniame tinkle.

"Sėkmingai grįžau į Milaną. Buvo ilgas kelias. Tačiau "Eurovision in concert" buvo nuostabus renginys. Ačiū visiems", - paskelbė Andrius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (375)