„Naktį suveikė automobilio signalizacija, bet aš nekreipiau dėmesio, miegojau. Anksti atsikėliau, atsisėdau į mašiną ir žiūriu, kad kažkaip keista man važiuoti. Pasižiūrėjau ir pamačiau, kad nėra veidrodėlio“, - DELFI pasakojo dainininkė, vagišių išpuolį patyrusi pirmą kartą.

Moteris tuoj pat paskambino namo pirmininkui ir paprašė prisijungimo prie daugiabutį visą parą stebinčių kamerų. „Atsukau visą video. Pamačiau vaikinukus, kurie 22 val. vaikščiojo po mūsų kiemą, apžiūrinėjo mašinas, o labiausiai mano. Jie grįžo į kiemą 12 val. nakties“, - įvykio detales DELFI atskleidė šviesiaplaukė.

Moteris vaikinų nuotraukas, slampinėjančių prie jos mašinos, paviešino socialiniame tinklapyje. Vita teigė dar nežinanti, ar kreipsis į policiją: „Manau, kad viešumas yra pirmas ginklas. Labai daug laiko užima visi formalumai. Nelabai turiu tam laiko, geriau pabūsiu su vaikais. Man daug lengviau, paprasčiau ir greičiau nuvažiuoti, nusipirkti naują veidrodėlį. Šio mašinos modelio veidrodėlius labai vagia, mano draugei taip pat pastoviai pavagia, tai ji išsigraviravo savo mašinos numerius. Tą patį žadu ir aš padaryti.“

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (280)