Beje, J. Jurkutei buvo skirta nemažai dėmesio šventės pradžioje. Čia pademonstruoti archyviniai J. Jurkutės karjeros pradžios kadrai, kuriose ji dar paauglė. Pristatyta ir kitų su agentūra dirbusių modelių pasiekimai ir kelias į šlovę.

Mados pasaulio atstovus sutraukusiame renginyje dauguma svečių paisė aprangos kodo - "Elegancija". Asta Valentaitė, pati ne kartą pozavusi fotosesijose ir žengusi podiumu, rinkosi aptemptą odinį sijoną. Prie savo damos prisiderino ir ištikimas Astos kompanionas Mantas Petruškevičius, pasipuošęs savo taip mėgiamu juodos-baltos deriniu. J. Sadauskienės ir kitų vakarėlio dalyvių bičiulis tapo ir renginio vedėju.

Klasiką rinkosi ir verslininkė Irena Marozienė, kuri ne kartą parodė, kaip dera rūpintis savo įvaizdžiu. Ji žiemišką vakarą rinkosi tamsų klasikinio kirpimo apdarą, o prie jo priderino originalų aksesuarą - balto kailio rankinę ir, galima sakyti, reabilitavo taip kritikuotą baltą rankinę.

Šventės šeimininkė J. Sadauskienė savo puošmenomis nenusileido paminėtoms viešnioms - tvskantis atlasas, grindis šluojantis sijonas ir dėmesys priimant ją užplūdusius sveikinimus.

Pavasario dvelksmo į gimtadienį įnešė Inga Stumbrienė. Įmantrių šukuosenų ir garbanų mėgėja šįkart pasirodė tobulai ištiesintais plaukais, tačiau kitus svečius nustelbė ryškia suknele.

Gražuolė, modelis, filologė ir žurnalistė Gabrielė Martirosianaitė taip pat skleidė naujas tendencijas. Su stilistu Valerijumi Gigevičiumi renginiuose besilankanti Gabrielė grožį ryškino spalvingu makiažu.

Susirinkusiems pademonstruotos kelios dizainerių kolekcijos - Indros Dovydėnaitės, Audronės Bunikienės, Egidijaus Rainio, Lilijos Larionovos, Viktorijos Jakučinskaitės ir dar kelių plačiai visuomenei žinomų ir mažiau žinomų.

J. Sadauskienę su gražia proga sveikino mados pasaulio atstovai, modeliai, vakarėlyje tarp bičiulių sukiojosi ir verslininkės mama.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (253)