„Ši nuotrauka provokuoja mūsų bičiulių klausimus apie dar vieną merginų grupę, nors tarp mūsų - tik viena dainininkė - Giedrė. Galime nuraminti: su muzika šis mūsų sumanymas neturi nieko bendra“, – naujienų portalui DELFI apie ypač originalią fotosesiją pasakojo Birutė Lavickienė ir pridūrė, kad ši kūrybinė idėja kilo žinomai plaukų stilistei Rūtai Morozovienei.

„Į fotosesiją pas Oksaną Točickają ji pakvietė moteris, kurias vienija šviesių trumpų plaukų šukuosena ir smulkus kūno sudėjimas. Vėliau paaiškėjo, kad mus visas sieja ne tik tai. Mes visos gimusios po Žuvies ženklu. Mūsų gimtadienių datos - vieną savaitę“, – pasakojo B. Lavickienė.

Birutė Lavickienė ir Lavija Šurnaitė-Kairienė
Drabužiais fotosesijai pasirūpino TV laidų vedėja Lavija Šurnaitė-Kairienė. Anot B. Lavickienės, stiliste vienai fotosesijai tapusi Lavija juokavo, kad jei būtų žinojusi apie Birutės, Ievos ir Giedrės gimtadienius iš anksto, joms būtų ieškojusi suknelių su žvynais. Tiesa, L. Šurnaitė-Kairienė taip pat gimusi po Žuvų ženklu.

„Tai buvo tiesiog eksperimentas. Tai nėra mano nauja veikla. Pasiūlė sudalyvauti, man patiko idėja. Pažinojau žmones, kurie darbavosi fotosesijoje, iš smalsumo ir draugiškumo prisijungiau ir aš. Tikrai netapau konkurente nei Valentaitei, nei Petruškevičiui. Pabuvau stiliste, man tai - naujas ir įdomus potyris. Fotosesijos idėja nebuvo mano. Labiausiai patiko tai, kad fotosesija buvo netradicinė, netipinė“, – DELFI pasakojo L. Šurnaitė-Kairienė.

Paklausta, ar norėtų dirbti stiliste įvairiose fotosesijose, kurti įvaizdį, Lavija patikino konkrečių planų užsiimti nauja veikla neturinti.

„Darbo specifika man patiko. Pajutau, kad yra daug smagiau būti už kadro nei stovėti prieš objektyvą ir maivytis. Daug jaukiau, smagiau, kai gali pats reguliuoti ir kai nesi tampomas už virvučių. Tačiau kol kas tuo užsiimti neplanuoju. Nors niekuomet nežinau, kaip pasisuks gyvenimas“, – kalbėjo ji.


I. Norkūnienės, B. Lavickienės ir G. Kilčiauskienės fotosesijos užkulisiai – DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)