"Tik pirmadienį apie tai sužinojau parduotuvėje pasitikrinęs bilietus. Sekmadienį važiuoju į studiją atsiimti raktelių, o kitą savaitę važiuosime į atstovybę atsiimti laimėto automobilio", - DELFI pasakojo R. Cicinas.

Žinomas atlikėjas naujienų portalui prisipažino intensyviai loterijoje žaidžiantis jau gerus metus. "Nes pernai pasisekė laimėti muzikinį centrą", - pasakojo kiekvieną savaitę po 20-30 loterijos bilietų nusiperkantis R. Cicinas.

"Eidamas į parduotuvę apsipirkti prie kasos kasdien įsigyju po 3-4 bilietus. Tai per savaitę ir susidaro jų kelios dešimtys", - neslėpė azartiškai nusiteikęs vyras. Tiesa, kiekvieną savaitgalį loterijos laidą žiūrintis dainininkas pats bilietėlių prieš televizorių nebrauko. Patikrina juos sekančią dieną kompiuteryje.

"Tačiau laidą visada pasižiūriu - vaikui labai patinka ekrane stebėti krentančius spalvotus kamuoliukus", - šypsojosi laimingas tėtis.

Paklaustas, ar žaisdamas loterijoje tikisi išlošti milijoną, R. Cicinas prisipažino, kad tuo tiki kaip ir visi žmonės. "Kodėl nepabandžius - juk kiekvienas apie tai pasvajoja", - neslėpė atlikėjas.