Į "Velomaratono" pramogas įsisuko ir žinomi žmonės. Minti pedalus ar tiesiog pasidairyti į dviratininkus čia susirinko visas būrys pramogų, verslo, politikos elito atstovų. Tarp jų buvo ir Žilvinas Grigaitis su žmona Elle Martin, lenktynininkas Benediktas Vanagas, Rasa ir Edmundas Jakilaičiai, žurnalistai Vlada Musvydaitė ir Paulius Skučas, aktorius Saulius Siparis, sostinės meras Artūras Zuokas, Vytenis Andriukaitis. "Velomaratono" nepraleido ir skandalingasis parlamentaras Petras Gražulis.

Populiariausio renginio dviratininkams metu Nepriklausomybės aikštėje prie LR Seimo rūmų įsikūrė unikalus „Velomaratono miestelis“. Jame nuo pat ankstaus ryto prasidės įvairi programa, orientuota tiek į renginio dalyvius, tiek į žiūrovus.

Čia vyko įvairios loterijos, žaidimai, kurių metu buvo galima laimėti šimtus prizų: nuo gertuvių iki stilingų dviračių.

"Velomaratonas 2013“ – ketvirtus metus vykstantis dviračių sporto mylėtojams bei entuziastams skirtas renginys, Lietuvoje formuojantis išskirtinę dviračių kultūrą bei skatinantis aktyvų ir sveiką gyvenimo būdą. Rugpjūčio 25 dieną trijų kategorijų dviratininkai – vaikai, mėgėjai ir sportininkai – važiuoja dviračių maratono trasa, besidriekiančia Vilniaus centre bei Neries krantine.

"Velomaratono" akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:


Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (326)