Paauglės motina Sh.Osbourne per naujienų kanalo CNN pokalbių laidą "Larry King Live" sakė, penktadienio rytą ji ir O.Osbournas liepė dukrai pasiaiškinti, kai anglų bulvarinis laikraštis jų paprašė komentaro apie nuotrauką, kurioje Kelly užfiksuota neva perkanti narkotikus.

"Po ilgų išsisukinėjimų ji prisipažino. Prieš porą valandų jį buvo paguldyta į reabilitacijos kliniką", - sakė Sh.Osbourne.

Garsiojo rokerio žmona pasakojo, kad į kliniką Malibu, Kalifornijoje, Keli nuvežė jų sūnus Jackas (Džekas), kuris praėjusiais metais taip pat gydėsi nuo svaigalų priklausomybės.

O.Osbournas, kuris pats yra įvairiose klinikose gydęsis nuo narkotikų priklausomybės ir alkoholizmo, sakė kelis kartus klausęs savo dukters, ar ji vartojanti narkotikus, bet ji tai neigė.

"Negaliu patikėti, kad mes tuo tikėjome. Jos krepšyje radome didelį kiekį tablečių", - sakė muzikantas.

Osbournų šeima turėjo pasirodyti per CNN programą ir pristatyti trečiąjį savo realybės serialą "Osbornai", tačiau nusprendė žiūrovams atskleisti naująją šeimos nelaimę.

"Kaip paprastai pas Osbournus, niekada nežinai, kas bus toliau", - sakė Sh.Osbourne, kuri prisipažino esanti įpykusi, nusiminusi ir jau pradedanti galvoti, ar jų šeima nėra prakeikta.

Jos vyras Ozis, važiuodamas visureigiu, neseniai patyrė avariją, po kurios aštuonias dienas buvo komos būsenos.

Šis roko muzikantas išgarsėjo praėjusio šimtmečio 8-ąjį dešimtmetį su metalo muzikos grupe "Black Sabbath" ("Raganų puota").

Pastaruoju metu jis pasiekė naujas šlovės aukštumas, kai su savo žmona Sharon, kuri gydėsi nuo gaubtinės žarnos vėžio, ir dviem iš trijų savo vaikų kanalui MTV pradėjo kurti šeimos realybės serialą. Su savo dukra Kelly garsusis metalistas praėjusį gruodį buvo trumpam patekęs į Didžiosios Britanijos populiariausių singlų pirmąją vietą - šis duetas kartu sudainavo klasika tapusią "Black Sabbath" dainą "Changes".

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją