Kaip naujienų portalui DELFI pasakojo pati K. Ivanova, jokių ginčų ar konfliktų neįvyko. Mergina nori daugiau laiko skirti verslo vystymui, darbams su verslo partneriais iš užsienio šalių.

„Taip, palieku grupę, nebėra laiko, tačiau visuomet liksiu šalia jos. Plečiu grožio verslą. Dabar toks metas, kai reikėjo rinktis. Žmogus negali dviejuose vietose būti geras, taigi, pasirinkau verslą. Merginos koncertuos ir dalyvaus projektuose dviese, galbūt prie jų ateityje prisijungs dar kažkas“, – DELFI kalbėjo K. Ivanova.

Mergina pasakojo esanti ypač užimta įvairiais darbais, todėl ir teko rinktis įvertinus prioritetus.

„ŠarkA“ įrodė, kad gali būti scenoje. Grupė užaugo, užaugau ir aš. Manau, kad merginos puikiai susitvarkys su naujais iššūkiais, bus puikios generolės chorų projekte.

„Kol kas padarysiu pertrauką, dalyvausiu kitoje veikloje. Dalyvausiu laidose, kurios bus susijusios su mano darbu arba mokslais, kuriuose esu pabaigusi, su sveikata ar sveikatingumu. Niekur nedingstu, tiesiog daugiau laiko skirsiu veiklai, nuo kurios viską pradėjau“, – pasakojo K. Ivanova ir paaiškino, kad jeigu jaus poreikį, visuomet galės sugrįžti į „ŠarkA“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (221)