Lietuviškojo supermodelių konkurso nugalėtoja atstovaus Lietuvą pasaulio supermodelių rinkimuose, kurie vyks vienoje iš egzotiškiaustų pasaulio šalių.

Pirminės atrankos etapuose, kurie vyko 34 Lietuvos miestuose ir miesteliuose, dalyvavo 1727 merginos. Tik 42 iš jų pateko į kitą atrankos etapą - pusfinalį. Iš šių 42 merginų Ford Models atstovai Niujorke atrinko 20 finalisčių. Būtent ten atrenkamos finalo dalyvių kandidatūros.

Finalisčių tarpe - daugiausia merginų iš Kauno ir Klaipėdos: 8 kaunietės 4 – klaipėdietės, 3 merginos iš Kėdainių, 2 iš Vilkaviškio, po vieną – Iš Vilniaus, Panevėžio, Skuodo. Viso – 20 merginų.

Anot "Ford Models" atstovės Baltijos šalyse, “Modilinos”modelių agentūros direktorės Jolantos Sadauskienės, renkant būsimus modelius, dėmesys kreipiamas ne tik į amžių, ūgį, apimtis, proporcijas. Darbo patirtis grožio kūrimo srityje išmokino net ir žiūrint į visai “žalias” merginas, jausti būsimą žvaigždę, atpažinti joje tą “X faktorių”, suteikiantį jai įdomumo, išskiriantį ją iš minios, kitaip – išugdė šeštąjį pojūtį, intuiciją... “Grožis ir „X faktorius“, kuriais remdamiesi mes renkame kandidates - tai Dievo diplomas, neįgyjamas jokiose mokslo įstaigose. Dažnai net pati mergina nežino turinti jį. Tiesiog reikia laiku mums pasirodyti”.

Nemažai pasiekė ankstesniųjų metų nugalėtojos. “Ford Supermodel Lietuva 2001” nacionalinio finalo laimėtoja kaunietė Asta Buziliauskaitė. Tų pačių metų lapkričio 17 dieną, Asta Buziliauskaitė nugalėjo Majamyje surengtame pasauliniame konkurse. Tada Lietuvos atstovė pirmą kartą įkopė į pasaulio grožio olimpą – tapo pasaulio "Supermodeliu 2001". Astos Buziliauskaitės veidas puošia ELLE (Niujorko,Londono,Paryziaus) Vogue (Tokyo,Paryžiaus), 20-teens (London) ir daugelio kitų prestižinių mados žurnalų numerius.)

“Ford Supermodel Lietuva 2002” nugalėtoja uteniškė Viktorija Kančelskytė, atstovavo Lietuvą Pasaulio supermodelio rinkimuose egzotiškoje Dominikos respublikoje. Ji pateko į geriausių pasaulio modelių dvidešimtuką ir šiuo metu sėkmingai siekia karjeros aukštumų "Ford Models" Paryžiuje.

“Ford Supermodel of the World 2002” konkurse seniausios pasaulyje modelių agentūros "Ford Models" įkūrėja Eileen Ford pasakė: “Jeigu kiekvienais metais į konkurso finalą atvešite po tokią gražuolę, tikrai patikėsime, kad Lietuvoje gyvena gražiausios merginos”.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją