DELFI šią žinią patvirtinęs D. Dimšos advokatas Kęstutis Jonaitis prognozavo, jog incidentas jo kliento sveikatai turės ilgalaikių pasekmių.

"D. Dimša buvo tik vakar paleistas iš Kauno klinikų. Galiu pasakyti tik tiek, kad sužalojimo mastas padarytas didelis. Jam bus reikalinga medicininė pagalba artimiausius metus ar net dvejus, kol bus atstatytas veidas pradedant odontologinėmis problemomis ir baigiant žandikauliu. Jam yra konstatuoti daugybiniai lūžiai veido srityje", - sakė šokėjo advokatas.

Incidentą užfiksavo prie klubo esančios vaizdo kameros, todėl užpuolikai buvo nustatyti ir uždaryti į areštinę.

"Jokių duomenų, kad mano klientas buvo provokavęs incidentą ar vėlęsis į diskusijas, neturiu. Jis tiesiog išeinant iš klubo buvo smarkiai sumuštas asmenų, kurių šiai dienai negaliu įvardinti dėl ikiteisminio tyrimo medžiagos. Tačiau jie buvo nustatyti ir po incidento uždaryti į areštinę", - DELFI pasakojo šokėjo advokatas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (686)