- Juste, esi ne tik labai graži moteris, bet ir išskirtinio balso savininkė. Kada supratai, kad nori dainuoti ir gyvenimą sieti su scena?

 - Ačiū už komplimentą (šypsosi). Kad gyvenimą siesiu su scena, supratau būdama dar visai maža. Kaip ir visos mergaitės, norėjau būti princese, dainininke, aktore. Tiesa, svajojau būti ir kosmonaute (juokiasi).

Muzikos mokyklą pradėjau lankyti šešerių, o sulaukusi dvylikos, pirmą kartą išgirdau džiazo įrašą ir supratau, kad jis lydės mane visą gyvenimą. Nuo to laiko prasidėjo konkursai, muzikiniai projektai. Man pavyko įstoti į Juozo Tallat-Kelpšos konservatoriją, o vokalo studijas tęsiau Londone. Per tą laiką teko grįžti į Lietuvą ir dalyvauti daugelyje projektų. Neatmetu galimybės vėl emigruoti, tačiau šiuo metu turiu labai daug veiklos Lietuvoje.

 - Kuo užsiimi šiuo metu?

 - Intensyviai koncertuoju. Mano koncertai vyksta ne tik Lietuvos miestuose, bet ir Kopenhagoje, Briuselyje, Amsterdame, Londone. Su Leonu Somovu įrašinėjame albumą, ruošiu vaidmenį teatre, repetuoju naują programą su Petru Geniušu. Turiu kontraktą su Mr. Radar, Stokholme įrašinėju solinį albumą.

 - Kas vilioja būti Lietuvoje?

 - Man čia gera būti ne tik dėl darbų ir artimųjų, bet ir dėl gerbėjų, kuriuos labai myliu. Džiaugiuosi, kad turiu sąlygas siekti svajonių – turiu puikią komandą, patirtį, įdirbį ir kūrybinį potencialą.

 - Kokie žmonės ateina į Tavo koncertus?

 - Galiu tik džiaugtis, kad susirenka labai įvairaus amžiaus žmonės. Gera žinoti, kad kiekvienas mano muzikoje atranda dalelę savęs.

 - Ar Tavęs netrikdo viešumas ir atpažįstamumas?

 - Labai malonu, kai gatvėje ar kavinėje prieina žmogus ir pasako, kad klausosi mano muzikos.Populiarumo niekada nesiekiau pigiais triukais, išgalvotomis istorijomis. išgalvotomis istorijomis. Didėjantis dėmesys ateina savaime, kartu su mano kūrybos virsmais.

 - Ar skaitai komentarus internete? Kaip jie tave veikia?

 - Komentarus skaitydavau, kai tik pasirodydavo nauja mano daina. Mane domina klausytojų nuomonė, tačiau po kiek laiko suvokiau, kad tai yra visiškai bereikšmis reikalas. Nesu komentaruose radusi konstruktyvios nuomonės. Ten tėra tik pavydas ir neapykanta. Nepriklausomai nuo piktų žmonių, į mano koncertus renkasi pilnos salės klausytojų. Man tai – didžiausias įvertinimas.

 - Esi labai stilinga. Ar savo sceninį įvaizdį patiki dizaineriams?

 - Savo sceninį įvaizdį dažniausiai patikiu Daivai Urbonavičiūtei. Aš ja labai pasitikiu. Taip pat dažnai prašau mamos, kad man patartų. Ji turi nuostabų stiliaus pojūtį.

 - Ką mėgsti veikti laisvalaikiu?

 - Miegoti (šypsosi). Man labai patinka leisti laiką su mama, tėčiu, broliu, artimiausiais draugais. Labai pasiilgstu savo babos. Kai turiu daugiau laisvo laiko, mėgstu keliauti, skaityti, gaminti. Pastaruoju metu pamėgau filmus apie vampyrus – tai puiki miego terapija (juokiasi).

 - Kaip Tau pavyksta suderinti muziką ir asmeninį gyvenimą? Ar jis dėl to nenukenčia?

 - Kai nori, gali suderinti viską. Muzika kyla iš jausmų, išgyvenimų, aplinkos, potyrių, sapnų, kasdienybės.

 - Išduok paslaptį, ar sunku dirbti su Leonu Somovu, su kuriuo buvote pora ne tik ant scenos?

 - Nenoriu daug kalbėti apie asmeninį gyvenimą, tačiau galiu pasakyti, kad su Leonu esame puikūs draugai ir nuostabi komanda darbe.

Daugiau interviu su Lietuvos garsenybėmis – nemokamo žurnalo „Mieste“ numeryje.