Alfo Ivanausko paklausta, ką jai reiškia virtuvė, atlikėja pasakojo mėgstanti ragauti įvairius patiekalus ir laiko save gurmane.

"Virtuvė man yra meditacija. Meditacija, kai gaminu. Mažai laiko tam turiu, daugiau laiko praleidžiu scenoje", - kalbėjo J. Arlauskaitė-Jazzu.

Tuo metu A. Ivanauskas, atsakydamas viešniai, pasiūlė virtuvės salą, prie kurios jai suteikė progą "pasireikšti".

"Kadangi Valentino diena, meilės diena, nereikėtų labai daug laiko skirti maisto gaminimui. Patiekalas turi būti greitai pagaminamas, paprastas, skanus, ypatingas. Gaminti siūlyčiau dviese. Meilės dieną viską reikia daryti dviese, būti dviese. Pasigaminti vieną patiekalą. Tai kas rytoj bus mano Valentinu?", - juokavo atlikėja.

Kadangi Jazzu mėgsta lengvus patiekalus, VMG transliacijos metu nusprendė gaminti žuvį.

"Maisto gamyba - geras laiko praleidimo būdas, su pašnekesiais, su žvakėmis, kad nesubanalintume su širdelėmis ir meškiukais. Po vakarienės pasiūlysiu porą gėrimų. O kas laukia desertui, visiems juk ir taip aišku, nes visa tai - tik po vestuvių", - kvatojosi Jazzu.

Atlikėja gamino žuvį su grikių garnyru, nors pati jų nemėgsta. Gamindama Justė prie žuvies ruošė ir saulėje džiovintus pomidorus. Dainininkė atskleidė anksčiau nemėgusi alyvuogių, tačiau dabar sako jas valganti.

J. Arlauskaitė-Jazzu mano, kad meile reikia dalintis kasdien. "Kadangi neturiu kam jos dalinti, kam man ta Valentino diena?", - retorinį klausimą iškėlė dainininkė.

"Nesu aš žiauri pamaiva, esu aš normali. Šiandien atsikėliau truputėlį prastos nuotaikos ir buvau labai blogai nusiteikusi, ciniška. Šiandien atvažiavau čia ir man tai nuotaika pataisė. Mano gerbėjai, žinokit: esu aš labai melancholiška, poetiška. Esu labai geras žmogus, nenoriu niekam pridaryti problemų", - gamindama žuvį kalbėjo Jazzu.

Paklausta, kokį keisčiausią patiekalą yra ragavusi, Justė neslėpė kelionės Tailande metu ragavusi jaučio sėklidžių ir jaučio penio. Atlikėja paaiškino, kad šis patiekalas jai nepatiko.

J. Arlauskaiteu-Jazzu tuo metu, kai ji viešėjo VMG tiesioginėje transliacijoje, gerbėjai parašė, kad jų mylimos atlikėjos juokas - labai gražus. Tuo metu Jazzu nusistebėjo tokiu pastebėjimu ir pareiškė, jog "draugai sako, kad žvengiu kaip arklys".

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (109)