Kaip teigė renginio organizatoriai, viso į renginį buvo pakviesta apie 600 svečių. Tarp pakviestųjų buvo ne tik Lietuvos šou verslo garsenybės, bet ir mados tinklaraščių autoriai, mados pasaulio atstovai, jaunieji dizaineriai.

Garsenybės matavosi drabužius ir aksesuarus. Prie persirengimo kabinų nusidriekė eilės, kai kurias prekes žmonės pirko nesimatavę. Vakaro svečiai kėlė putojančio gėrimo taures skambant didžėjos grojamai elektroninei muzikai ir aptarinėjo naujausią „H&M“ kolekciją.

Kone visos atėjusios garsenybės iš parduotuvės išėjo nešinos pirkiniais.

Į parduotuvės atidarymą atskubėjo ir dainininkė Justė Arlauskaitė-Jazzu. Šiandien dainininkė suglumino savo gerbėjus ir draugus socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje publikavusi nuotraukas, kuriose ji vilki vestuvinę suknelę. Pasklido kalbos, kad Justė žengė prie altoriaus. Panašu, kad tai tebuvo pokštas, o Justė sau bičiuliais smagiai leido vakarą naujoje drabužių parduotuvėje.

Renginio nepraleido ir aktorės Jurgitos Jurkutės-Širvaitės vyras Rytis. Tiesa, vyriškis į parduotuvės atidarymą atvyko be žmonos.

DELFI primena, kad pirkėjams pirmoji Lietuvoje „H&M” parduotuvė duris atvers rugpjūčio 24 d. 11 val. 3500 kv. m ploto parduotuvė bus atidaryta Vilniuje, prekybos centre „Akropolis“ . Atidarymo proga „H&M“ planuoja akcijų pirkėjams: dovanų kortelių bei nuolaidų. Tinklas skelbia, kad prekiaus kolekcijomis moterims, vyrams bei vaikams, o taip pat aksesuarais, moterišku apatiniu trikotažu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (412)