Paklausta, kodėl dariusi atlikėjos, TV laidų vedėjos karjerą ne vienerius metus, staiga nusprendė visko atsisakyti, N. Bunkė tvirtino, kad ši mintis buvo brandinta kelerius metus. Sprendimą išvykti Natalija priėmė ne vieną mėnesį diskutavusi ir svarsčiusi su sutuoktiniu Danieliumi apie sūnaus Kristupo ateitį, verslo perspektyvas ir karjeros galimybes muzikos kūrimo srityje.

„Lietuvoje man per mažai erdvės. Čia mane visi pažįsta, nebėra vietos plėstis, augti. Mūsų rinka – mažytė. Amerikoje – visai kita situacija. Turiu idėjų bendradarbiauti su muzikos kūrėjais, kartu prodiusuoti naują merginų grupę. Turiu daug patirties, manau, ją tikrai pavyks pritaikyti ir Amerikoje“, - DELFI pasakojo N. Bunkė.

Pasiteiravus, kodėl šeima pasrinko Majamį, o ne kurį kitą JAV didmiestį, Natalija paaiškino, jog viena pagrindinių priežasčių, kodėl panoro kraustytis į JAV vakarėlių sostine tituluojamą miestą Floridos valstijoje – klimato ypatybės.

„Majamyje visus metus šilta ir saulėta. Gyvensime šalia vandenyno. Esu pavargusi nuo rutinos Lietuvoje, dažnai persitempiu. Manau, kad galėsiu daugiau laiko skirti poilsiui ir sūnui. Majamyje turėsiu daug laiko apmąstyti savo gyvenimą, karjeros planus, asmeninį gyvenimą“, - pasakojo ji.

Natalija sakė esanti įsitikinusi, kad ryšiai su šeimos nariais jai išvykus už Atlanto neturėtų nutrūkti. Dainininkė žino, jog ir toliau artimai bendraus su tėvais, seserimi ir bičiuliais. Tam, anot jos, šiais laikais yra įvairių priemonių. Be to, artimųjų N. Bunkė lauks ir pačiame Majamyje.

„Turėsime čia gražų namą, kuriuo Danielius jau pasirūpino, vietos tikrai užteks visiems. Ir tėvai, ir Kristina, ir visi mūsų draugai galės atvažiuoti čia atostogų. Saulė ir šiluma, kasdien ošiantis vandenynas iš Majamio nepradings niekada. Tai, kaip jau sakiau, viena pagrindinių priežasčių, kodėl pasirinkome šį miestą. Tuo metu Lietuvoje per metus tik 20 procentų saulėtų dienų, šaltos ir sniegingos žiemos. Tokie orai geros nuotaikos neprideda“, - kalbėjo N. Bunkė.

Bunkų šeima išvykti ketina šios vasaros pabaigoje. Sutuoktiniai jau rūpinasi ir dokumentais, kuriems sutvarkyti prireiks keleto mėnesių. Be to, šeima ketina parduoti Lietuvoje turimą nekilnojamąjį turtą, tačiau sakė, jog jei iki vasaros pabaigos jo nepavyks parduoti, tai jiems nebus kliūtis išvykti.

„Jeigu atvirai, nusivyliau viskuo. Esu pervargusi nuo rutinos, nuo monotonijos šou versle. Savo ateities nebematau Lietuvoje, todėl labai tikiuosi, kad Majamis taps vartais į mūsų šeimos naują ir visai kitokį gyvenimo etapą“, - DELFI pasakojo N. Bunkė.
Natalijos ir Danieliaus Bunkų namai Majamyje

Paprašyta patikslinti, kokių su muzika susijusių planų Majamyje turi dainininkė, Natalija sakė, jog apie tai kalbėti kol kas anksti. Tai, anot jos, kol kas yra tik idėjos, apie kurias atvirauti anksti. N. Bunkės sutuoktinis Danielius Floridoje jau yra įkūręs keletą įmonių, tačiau kokioje srityje dirbs N. Bunkus, Natalija sakė taip pat nenori pasakoti dar prieš išvykimą.

„Žiūrėsime, kaip viskas klostysis. Reikės išmokti prisitaikyti, išmokti gyventi kitaip. Ten – visai kitoks pasaulis, kitokie žmonės. Ten viskas kitaip“, - DELFI pasakojo ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2368)