Paklaustas, ar į romantinės komedijos premjerą eina su tokiu pačiu jauduliu, kaip ir žiūrovams pristatant "Tadas Blinda. Pradžia", M. Jankavičius DELFI prisipažino, kad šių dviejų jausmų, kaip ir filmų, negalima lyginti.

"Šiandien viskas daug paprasčiau. Tai tiesiog smagi romantinė komedija, todėl ir atmosfera yra daug jaukesnė. Tai - kitoks filmas, kurio negalima lyginti su "Tadu Blinda", - pasakojo atlikėjas.

Kai kurie juostos "Valentinas vienas" aktoriai prisipažino į premjerą pasikuklinę pakviesti savo artimuosius. "Aš su žmona atėjau drąsiai. Neturiu ko gėdintis. Filmas yra labai gražus, ne pornografinis, todėl moraliai nusikaltęs nesijaučiu", - DELFI sakė M. Jankavičius.

Dar nespėjęs pasirodyti kino teatruose "Valentinas vienas", anot kai kurių kino mėgėjų, yra pasmerktas sėkmei. Todėl prodiuseris Žilvinas Naujokas užsiminė, kad jei parašys gerą scenarijų, galbūt ateityje sukurs ir šios komedijos tęsinį. Jei režisierius Donatas Ulvydas pasiūlytų vaidmenį ir trečiajame savo filme, ar Mantas sutiktų?

"Aš pasižiūrėsiu, kaip atrodau šitame filme. Po to jau vertinsiu", - šyptelėjo Mantas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (62)