„Su šiais žmonėmis mus suvedė socialinis tinklas. Tomas ir Agnė Skaringos Los Andžele gyvena seniai. Marius (Tomo brolis) komentuodavo mano kelionių nuotraukas, taip ir išsiaiškinome, kad mus sieja tie patys dalykai - kelionės, fotografija, šeimos ir laiko vertybės“, – DELFI pasakojo E. Anusauskaitė.

Tomas Evelinai papasakojo apie savo brolį, profesionalų fotografą ir jo žmoną - makiažo meistrę, modelį ir dailininkę, gyvenančius Los Andžele. Jis atsiuntė dainininkei interneto tinklalapiuose publikuojamus savo darbus. Evelina liko sužavėta.

„Mes susitikome ir iš karto radome begales bendrų dalykų ir tokių pomėgių kaip fotografija, kelionės, sportas. Taip jie palengva tapo draugais ir sugalvojo man padaryti specialią fotosesiją Valentino dienos proga“, – apie originalią fotosesiją DELFI pasakojo E. Anusaskaitė, negailėdama komplimentų Agnei, kuri, anot pašnekovės - be galo gabi mergina, turinti daugybę talentų. „Ji pati yra modelis, tapo paveikslus ir tuo pačiu daro nuostabius makiažus.

Fotosesijos idėja priklauso Tomui ir Agnei. Agnė idėją atspindėjo popieriaus lape ir parodė Evelinai, kad ši galėtų geriau pajusti charakterį, o vėliau visą tai nutapė ant E. Anusauskaitės veido, apklijavo jį kristalais. „Tomas įamžino mane fotoaparatu“, – prisiminė Evelina.

„Mūsų visų bendra idėja buvo padaryti kažką tokio, ko dar nesu išbandžiusi. Pamėginom šiuo metu ypatingai populiarų fantastinių filmų herojės įvaizdį. Šią fotosesiją pristatėme Valentino dieną. Savo personažą jaučiu kaip be galo moterišką ir visa širdimi mylintį - tokį, kokia dabar ir jaučiuosi“, – šypsodamasi kalbėjo E. Anusauskaitė.

Dainininkė sako esanti patenkinta rezultatu, ji taip pat sulaukė komplimentų ir iš sutuoktinio. „Mano vyras sėdėjo šalia ir sakė, kad mato ypatingą ugnelę akyse - vadinasi, įsijausti pavyko“, – pasakojo daininininkė.

Evelina neslėpė turinti planų bendradarbiauti su Agne ir Tomu ateityje. Ji taip pat džiaugiasi atrandanti naujų draugų Amerikoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (106)