37-ąją sukaktį švenčiantis Selas į savo vakarėlį sukvietė daugiau nei šimtą svečių, kurių dalis, žinoma, buvo bičiuliai iš muzikos pasaulio bei pramogų verslo. Į vakarėlį, kaip ir pridera vakaro kaltininkui, Egis su savo mylimąja Eleonora Sebrova atvyko pirmieji. Dainininkas slaptą savo gimtadienio šventę, panašu, rengia retro tematika, nes į vakarėlį atėjo nešinas pluoštu vinilinių plokštelių ir fotoaparatu. Linksmai nusiteikęs dainininkas ne tik mielai pozavo jo laukiantiems žurnalistams, bet ir pats juos fotografavo.

"Aš gimiau 1976.04.23, 20.30 min. Varau į party! Nuotaika afigena kaip šis pavasarinis oras. Draugai tai didžiausias turtas šį vakarą, aš jų, o jie mano!", - sakė "Sel" lyderis.

Vieni pirmųjų vakaro svečių buvo E. Dragūno tėvai bei jo geras bičiulis, milijonierius verslininkas Tautvydas Barštys. Tarp gimtadienio svečių buvo ir dizainerė Daiva Urbonavičiūtė, dailininkas Mindaugas Jankauskas, nešinas savo nutapytu paveikslu.

Į gimtadienio puotą atvykstantis pastebėtas ir krepšininkas Jonas Valančiūnas su savo mylimąja Egle Ačaite. Tai - pirmas kartas, kai pora viešai pasirodo dviese.

E. Dragūnas yra prisipažinęs, kad dėl bėgančių metų jis pergyveno nebent tada, kai jam buvo 20 metų. Tačiau dabar atlikėjas džiaugiasi gyvendamas prasmingą gyvenimo laikotarpį.

Sukaktuvininkas šventei įpusėjus išėjo į lauką pakviesti ten buvusių fotografų. Selas draugiškai pakvietė palikt fotoaparatus ir užeiti išgerti šampano bei pasilinksminti.

Atlikėjas prisipažino, kad jaučiasi nesmagiai, kai prie durų stovi žmonės. Jo supratimu, taip neturėtų būti.

E. Dragūno gimtadienio svečiai - DELFI galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (172)