Eglija į Singapūrą išvyko likus vos daugiau nei savaitei iki Kalėdų, o sugrįžo likus keletui dienų iki jų. Moteris jau ir prieš kelionę, kalbėdama su DELFI, neslėpė esanti prislėgta, neturinti energijos jokiai veiklai.

Tačiau išvykusi į Singapūrą ir praleidusi ten savaitę, Eglija atsipūtė ir, kaip pati pasakojo portalui DELFI, į gyvenimą ir toliau žvelgia pozityviai.

"Net ir nežinau, kas buvo nutikę, nesinorėjo nieko, užėjo depresija, tačiau dabar apie ją negalvoju. Singapūre užmezgiau daugybę naujų kontaktų, domėjausi verslo galimybių, bendravau su šou verslo atstovais ir turiu planų kada nors įsilieti į jų rinką. Išvykti neketinu ir kalbėdama apie Singapūrą aš žvelgiu į ateitį, bet manau, jog ten man tikrai pavyks. Singapūre pamačiau daug galimybių, kur galėčiau realizuoti planus, įgyvendinti savo verslo idėjas", - DELFI pasakojo E. Vaitkevičė.

Žinoma moteris į kelionę leidosi netikėtai išsiaiškinusi, jog Singapūre gyvena keletas bičiulių.

"Apie Singapūrą daug skaičiau internete, bendravau su bičiuliais iš nusprendžiau išvykti apsižvalgyti. Viskas labai patiko. Iki šiol ryšius megzdavau Europoje ir tikrai niekada nemaniau, jog man galėtų kada nors patikti koks Azijos kampelis, tačiau kelionės metu supratau, jog labai klydau. Ten toks nuostabus klimatas, toks šiltas ir drėgnas oras. Dabar ten drėgnasis sezonas ir bent porą valandų per dieną lyja lietus. Nereikėjo jokio veido kremo! Oda tiesiog spindėjo nuo lietaus lašų, nuo drėgmės. Singapūre praleista savaitė man davė labai daug", - įspūdžiais apie kelionę dalijosi pašnekovė.

Eglijos, kaip pati sakė, neviliojo nei 13-os valandų kelionė lėktuvu, nei kiti Azijos teikiami malonumai. Žinoma moteris išvykti nusprendė ekspromtu. Įsigijo bilietus, susikrovė lagaminą ir išvyko.

"Pasidovanojau sau Kalėdinę dovaną, dvasinę dovaną, kuri mane ir išgydė. Ten karšta, 30-imt laipsnių ir drėgna, visur auga palmės, įvairūs kitokie augalai, visur pilna žiedų. Džiaugiausi ten kiekvienu lietaus lašeliu. Ten žydi ir augalai, ir žmonės. Jų klimatas idealus mano veido odai, ir plaukams, o vietiniai žmonės - be galo draugiški ir mieli. Europiečiai dabar man atrodo uždari ir neįdomūs, niūrūs. Ten - priešingai - visi besišypsantys", - pasakojo ji.

Eglija neslėpė, jog viešėdama daugelyje Vakarų Europos šalių jautė minėtų šalių gyventojų požiūrį į ją, moterį, atvykusią iš Rytų Europos. Esą į mus žiūrima iš aukšto ir išlaikant atstumą. Neva esame prastesni. Tuo metu Singapūro gyventojams moteris negaili komplimentų. Anot pašnekovės, jie ir išsilavinę, ir be galo išmintingi. Eglijai paliko įspūdį ir tai, jog Singapūro gyventojai žino Lietuvą ir kitas dvi Baltijos šalis - Latviją ir Estiją.

"Jie tikrai išsilavinę. Žino ir kur yra Lietuva, ir kokie žmonės čia gyvena. Iki šiol man neteko sutikti žmonių, kurie būtų būvę tokie malonūs ir mokėtų taip betarpiškai gyventi. Man tikrai viskas labai patiko. Ne tik aplinka ir klimatas, bet ir jų kultūra. Esu jiems egzotiška. Jiems įdomūs ir mano šokiai, ir dainos. Neketinu sėdėti sudėjusi rankų ir kažko laukti. Užmezgiau daug kontaktų ir tikrai kažkada nersiu į jų šou vandenis. Kodėl turėčiau to nedaryti, jei bus galimybių? Mąsčiau ir apie savo kvepalų verslą Singapūre. Pradžiai reiktų susirasti agentą ir jau tai man būtų gera galimybė. O vietiniai man rodė tiek daug dėmesio, kad kelionės metu aš tiek daug kalbėjau, jog sugrįžusi į Lietuvą tiesiog pristigau žodžių", - pasakojo E. Vaitkevičė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (193)