Artėjant naujajam minėtojo šou sezonui, kūrėjai neišvengiamai turėjo spręsti klausimą, kas pakeis žiūrovų mylimą Vytautą. Skaitomiausias Lietuvos naujienų portalas DELFI sužinojo, kas sės į V. Šapranausko kėdę naujajame „X faktoriaus“ sezone. Informaciją apie permainas muzikiniame TV projekte patvirtino šou prodiuseris ir režisierius Mindaugas Meškauskas.

„Sprendimą jau turime. Vytauto šapranausko vietą teisėjų pozicijoje užims Marijonas Mikutavičius“, – DELFI atskleidė M. Meškauskas ir pridūrė, kad po aktoriaus pasitraukimo iš gyvenimo šou kūrėjai apie permainas stengėsi negalvoti, tačiau artėjant naujajam sezonui teko pasiryžti svarstymams.

„Ėmėme ieškoti variantų, kas galėtų užimti jo (V. Šapranausko - DELFI) vietą. Vytautas buvo labai stiprus ir charizmatiškas, šou paliko ryškų ženklą. Bet kuris žmogus, atsisėdęs į jo vietą, būtų kentėjęs nuo Vytauto šleifo, būtų su juo lyginamas. Jeigu į šią vietą atsisėstų silpnesnis žmogus, žiūrovai sakytų, kad Vytautas buvo gerai, o naujokas - netinkamas. Reikėjo žmogaus, turinčio charizmą, kad net ir lyginamas su Vytautu būtų vienodo svorio. M. Mikutavičiaus kandidatūra buvo neginčijama. Jis labai charizmatiškas, mėgiamas, jis yra muzikantas. „X Faktorius“ yra asmenybių ir teisėjų kova. Marijonas - tinkamiausias šiai vietai“, – kalbėjo M. Meškauskas.

V. Šapranausko vietai užimti buvo keletas kandidatų, tačiau jų, nepasinktųjų, „X Faktoriaus“ prodiuseris ir režisierius dėl suprantamų priežasčių neatskleidė.

Pasiteiravus, kas M. Mikutavičiui tapus teisėju, taps muzikinio TV3 televizijos projekto vedėju, M. Meškauskas taip pat sakė norįs išlaikyti paslaptyje. Tai paaiškės tik atrankų į šou metu jau netrukus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (224)