- Andriau, Jūs nuostabus, bet nuo kada jūs dainininkas?

- Sveiki, DELFI skaitytojai, malonu pabendrauti. Dainininkas esu nuo šiandien, atsikėliau ryte ir tą supratau. Ačiū, Petriuk, tu irgi nuostabus, dažnai esi girdimas anekdotuose.

- Andriau ar lauki savo palaikymo koncerto?

- Labai laukiu palaikymo koncerto. Grosime su LRT gupe, man tai didelė garbė, jie labai patyrę muzikantai - pagarba jiems. Paramos koncerte dalyvaus Donatas Montvydas, Sasha Song, jie yra dalyvavę "Eurovizijoje". Dalyvaus ir Monika Linkytė, ir Veronika Povilionienė. Bus smagu, pažadu, būtinai pažiūrėkite. (Beje, norintys paremti A. Pojavio pasirodymą tarptautinėje "Eurovizijoje", jau dabar galite balsuoti siųsdami žinutes numeriais 1406 (5 Lt) arba 1407 (10 Lt), - DELFI).

- Kaip tavo šeima reaguoja į laimėjimą?

- Jie patenkinti, reaguoja gerai, džiaugiasi kartu. Nesvarbu, ar laimi, ar pralaimi, šeima - visą laiką palaikantys žmonės.

- Beje, ar domėjaisi savo konkurentais "Eurovizijoje"? Kuris tau atrodo stipriausias?

- Girdėjau keletą dainų. Ne visas. Yra pagaunančių ritmų. Sau artimos širdžiai dainos dar neradau. Tačiau tikrai yra neblogų dainų.

- Ar planuoji tęsti muzikinę karjerą? Nesibaigs taip kaip daugeliui po "Eurovizijos"?

- Jeigu prisimintume, kas dalyvavo "Eurovizijoje", jie visi sėkmingai tęsia karjerą. Evelina Sašenko, Sasha Song... Visiems puikiai sekasi... Mano karjera neprasidėjo vakar, grojau įvairiose grupėse, dainuoju nuo vaikystės, rašau dainas. Nemanau, kad "Eurovizija" turės didelės įtakos mano karjerai.

- Andriau ar dar paklausai savo "blink' ų"?

- Jeigu nuoširdžiai pasakyti, muzikos nelabai klausau. Prieš Kalėdas buvo akcija albumui "100 meilės dainų". Beje, "blinkai" kažkur nublinksėjo... o "100 meilės dainų" manęs vis dar laukia...

- Norėjau pasakyti, kad jūs man labai primenat "The killers". Manau jums pasiseks "Eurovizijoje", nes daina labai įsimenanti! Labai puiku, kad nėra visų pigių blizgučių ir nesąmoningų šokėjų! ačiū, linkiu sėkmės!

- Ačiū. Kiekvienas pagal save girdi. Džiaugiuosi, kad tau patinka. Tau taip pat linkiu sėkmės.

- Ar per pasirodymą "Eurovizijoje" išeisite į sceną su barzda ar be barzdos? Kad sektųsi, neskuskit jos nuo šiandien.

- Išeisiu į sceną su ūsais. Taip toli dar neplanuoju, tačiau barzda auga ir be planavimo, ji turi tokią savybę, kai nusibosta, neskutu, bet ačiū jums už palinkėjimą. Tu taip pat augink nuo šiandien barzdą, kad tau sektųsi.

- Kiek pinigų tau reikia, kad laimėtum "Euroviziją"?

- Man asmeniškai pinigų nereikia. Reikia pasirodymui. Tikslios sumos nežinau, reiktų klausti patyrusių žmonių. Apie pinigus stengiuosi daug negalvoti. Pinigai - ne mano rogės. Jeigu preliminariai, manau, pasirodymui „Eurovizijoje“ reiktų apie 100 tūkstančių litų.

- Neplanuoji grįžti gyventi į Lietuvą?

- Man atrodo, dabar šiuo metu gyvenu Lietuvoje. Nuo "Eurovizijos" atrankų dabar - 7 kartas, kai esu Lietuvoje. Gyvenu tarsi ant tilto tarp Italijos ir Lietuvos. Linkėjimai visiems DELFI skaitytojams iš Saulėtos Italijos!

- Kaip manai, kodėl išrinko Tave į "Euroviziją"? Ar lietuviams atsibodo pseudo žvaigždės? Laukiu tavo nuomonės, atrodai protingesnis už kitus, tai protingai ir atsakyk.

- Nesijaučiu nei protingesnis, nei geresnis už kitus. O jeigu atvirai, džiaugiuosi, kad žmonės manimi pasitikėjo ir patikėjo. Ačiū!

- Dainos "Something" ring-tone jau seniai yra mano telefone. Kur būtų galima gauti visos dainos mp3 versiją? Nusibodo jos klausytis per youtube.

- Ačiū, kad klausai. Mano dainą galima įsigyti internete, internetinėje muzikos parduotuvėje, ji kainuoja nebrangiai.

- Papasakok apie save. Kur gimei, augai, mokeisi, kiek kartų mylėjai.

- Vis dar tebemyliu, gimiau ir užaugau Jurbarke, atvykau studijuoti ir baigiau studijas Vilniuje. Esu gyvenęs Airijoje, Anglijoje, grįžau į Lietuvą, dirbau mokytoju Skirsnemunės Jurgio Baltrušaičio mokykloje, turėjau savo auklėjamąja klasę, o vėliau likimas lėmė, kad iškeliavau su šeima į Italiją.

- Po "Eurovizijos" finalo aš tiek daug kartų klausiausi tavo dainos per youtube, kad mano beveik 3 metų sūnus sako ne "Mama, aš tave myliu", bet "I'm in love with you". O keturmetis jau moka atkartoti visus tavo rankų judesiukus...

- Ačiū, džiaugiuosi dėl to, kad patiko daina. "I'm in Love With You" - geras pasakymas mamai. Vaikai štai išmoko pasakyti anglišką frazę.

- Išduok paslaptį, kaip atrodysi "Eurovizijoje"?

- Tai bus siurprizas. Viskas kol kas yra galvojama. Norėčiau detales dar išlaikyti paslaptyje.

- Ar turi širdies damą?

- Gražus pasakymas - širdies dama. Taip. Turiu. Ir ne vieną. Porą tai tikrai. Vienos vardas Alisa, o kitos - Izabelita.

- Ar tiesa, kad tu biseksualus?

- O kas yra biseksualu? Viskas yra tiesa, kas yra ne melas.

- Kaip tau Italija? Ar tai tavo svajonių šalis?

- Svajonių šalis... Nežinau. Italija nebloga valstybė. Maistas ne prastas, saulės daug. Tokie dalykai. Italai šiek tiek nervina. (Šypsosi.) Visi daug gestikuliuoja, daug kalba, reikia su tuo apsiprasti. Lietuva yra mano didžiausia meilė.

- Pažadėk, kad Eurovizijoje būsi be to cilindro ant galvos, Tau jis labai netinka.

- Pažadu. Būsiu tik taip, kaip tau patiks.

- Kas tau labiausiai bado akis Lietuvoje?

- Kol kas dar niekas nebadė man akių. Nors regėjimas mano nėra geras, tačiau akių niekas nebadė. Dėl to aš džiaugiuosi. Jeigu pradės badyti, reikės suvirintojo akinių.

- Kokie Lietuvos dainininkai dar tau daro įspūdį?

- Lietuva turi puikių atlikėjų. Didžiausią įspūdį padarė grupė "Hiperbolė", klausiau jų kasečių. Foje, Antis, BIX, D. Montvydas, Sasha Song. Kiekvienas turi savitą stilių, labai sunku išskirti vieną, nes kiekvienas turi kažką gražaus ir gero.

- Ar dainai "Something" bus sukurtas vaizdo klipas?

- Noriu pasidžiaugti, jog atsirado žmonių, kurie sukūrė šiai dainai du klipus, šiuo metu idėja dar tik vystosi. Oficialus klipas tikrai bus.

- Ar sutiktum nusifotografuoti erotinėje fotosesijoje?

- Tik su tavim! Tikrai sutikčiau ne tik erotinėje.

- Ar tikiesi laimėti kokią vieta?

- Tikiuosi laimėti.

- Kaip pristatinėsi savo dainą užsienio šalyse? Ar jau yra suplanuota kokia reklamos kampanija, koncertai, vizitai?

- Visais šiais dalykais rūpinasi LRT. Didelės kampanijos nereikia, planuojame vykti į generalinę "Eurovizijos" repeticiją į Amsterdamą. Laukia daug koncertų.

- Ar domiesi tuo, kas vyksta Lietuvoje?

- Be abejonės, kaip gali nesidomėti. Skaitau DELFI kiekvieną dieną ir žiūriu, kas vyksta Lietuvoje. Tai mano mėgstamiausias interneto portalas. DELFI jėga!

- O ką ketini nuveikti Švedijoje? Švede Loreen Baku lankėsi įvairiose nevyriausybinėse organizacijoje ir pan.

- Pirmiausia ruošiuosi apsilankyti IKEA parduotuvėje ir nusipirkti kokią nors spintą. Lietuvoje juk dar nėra. Dar ir lovą nusipirksiu. Dar būtų smagu išsimaudyti Baltijos jūroje - įšokti į šaltą jūrą. Tikiuosi, bus geros bangos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (96)