„Viskas, ką noriu pasakyti, tai į televiziją ir kreipkitės“, – naujienų portalui DELFI kalbėjo A. Ramanauskas-Greitai.

Tuo metu TV3 televizijos viešųjų ryšių projektų vadovė Erika Vyšniauskaitė DELFI patvirtino, kad šiuo metu Algis jokiuose minėtos TV projektuose nesifilmuoja, tačiau paaiškino, kad galbūt žinomas vyras dar pasirodys kitose laidose ar projektuose ateityje.

„Taip, Algis šiuo metu jokioje laidoje nesifilmuoja, bet galbūt jis pasirodys kituose projektuose po mėnesio, galbūt vasarą. Šiuo metu tai nėra aišku“, – DELFI kalbėjo E. Vyšniauskaitė.

Tiesa, TV3 atstovė vėliau patikslino, jog Algis pradingo tik iš TV laidų eterio, tačiau filmavosi ir tebesifilmuoja prodiuserio Rolando Skaisgirio kuriamame seriale "Moterys meluoja geriau". E. Vyšniauskaitės teigimu, serialo dalys, kuriose filmavosi A. Ramanauskas-Greitai, rodomos šiuo metu ir dar bus rodomos netrukus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (507)