DELFI redakcija sekmadienį sulaukė Trakuose, prie Galvės ežero baleto pažiūrėti atvykusių Viktoro ir Natalijos Sudnikevič laiško. Skaitytojai sako, kad jų šeštadienio vakaras buvo visiškai sugadintas, mat "Gulbių ežero" jie negalėjo matyti taip, kaip tikėjosi. Be to, Viktoras ir Natalija tikino, jog viso renginio metu buvo vykdoma maisto ir gėrimų prekyba, buvo juntamas šurmulys, o tai, anot V. ir N. Sudnikevič, gadino nuotaiką ne tik jiems patiems, bet ir daugeliui "Gulbių ežero" žiūrovų.

Rašau norėdama papildyti pasipiktinusių skaitytojų laišką.

Aš taip pat vakar lankiausi šiame ilgai lauktame renginyje. Bilietus į jį nusipirkau iškart prasidėjus viešai prekybai, tad galėjau rinktis pageidaujamas vietas, nes jų buvo daug.

Renginio aprašyme organizatoriai skelbė, jog įrengta VIP ložė garantuos geriausią matomumą, bilietai į ją buvo brangiausi. Nusipirkau du bilietus trečiojoje eilėje, maniau, jog tokio reginio negaliu praleisti, juolab kad tai buvo ir dovana mamai gimtadienio proga.

Perkant bilietų pardavimo sistemoje nebuvo jokių papildomų eilių žymimų raidėmis. Atėjus į renginį paaiškėjo, jog prieš mūsų 3 eilę išdygo dar bent septynios eilės pažymėtos raidėmis ir skaičiais.

Be to, numeracija prasidėjo ne taip kaip įprasta: eilės skaičius auga tolstant nuo scenos, o atvirkščiai (galinės eilės buvo pažymėtos 00, 0, 01, 02, 03, 04 ir t.t.), tad tikrai sunku pasakyti, kelintoje eilėje mes sėdėjome, tačiau galiu garantuoti, jog ne trečioje.

Žmonės iš tiesų labai pasipiktinę, nes šio renginio labai laukė, jam ruošėsi. Viena kalbinta pora, gyvenanti ne Lietuvoje, specialiai šiam renginiui atskrido į tėviškę, jie taip pat sėdėjo šalia manęs trečiojoje eilėje ir nieko nematė. Kitas garbus ponas už bilietus į išreklamuotą VIP ložę sumokėjo net po tris šimtus litų, tačiau sėdėjo dar toliau nei aš ir taip pat nieko nematė.

Baleto entuziastai prasidėjus spektakliui nuėjo į ložės galą ir pasirodymą stebėjo stovėdami, kad netrukdytų kitiems. Tame tarpe ir mes su mama. Taigi, tris valandas stebėjome renginį stovėdamos pačiame gale ir už tai susimokėję dvigubai ar trigubai brangiau nei kainavo stovimi bilietai.

VIP ložėje po kiekvieno veiksmo žiūrovų vis mažėjo ir mažėjo, nes moterys atėjo pasipuošę, su aukštakulniais, o taip išstovėti tris valandas - ne juokas, o sėdint matyti tik priekyje esančių pakaušiai.

Renginio gale pasipiktinusius žiūrovus organizatoriai kvietė į furšetą, žinoma, labai malonu, tačiau abejoju, ar kas pirmą nakties (tokiu metu baigėsi pasirodymas) ryžosi ten eiti. Juolab, nemanau, jog tai atperka organizatorių klaidą ir žiūrovams parodytą nepagarbą.

Manau, jog jie turėtų viešai atsiprašyti bei pasiaiškinti, kodėl VIP ložėje atsirado tiek papildomų priekinių eilių, apie kurias nebuvome įspėti. Be abejonės, manau, jog nusivylę žiūrovai turi teisę reikalauti grąžinti pinigus už bilietus.


Kad skundas nebūtų tik tuščios kalbos, siunčiu Jums dvi nuotraukas (atleiskite už prastą kokybę ir "kadruotę"). Vienoje jų, tolumoje stovinti raudonai apsirengusi moteris yra mano mama, anot organizatorių, ji sėdi trečiojoje eilėje. Kitoje nuotraukoje nufotografavau vaizdą akių lygyje iš mūsų vietų toje pačioje trečiojoje eilėje. Kadangi organizatoriai renginio metu nepripažino, jog kažkas ne taip, tai viešai ir pasvarstykime, ar tikrai mes sėdime trečiojoje eilėje ir ar tikrai ši VIP ložė garantuoja geriausio matomumo vietas ir yra verta brangiausių bilietų?

A. Paškevičiūtė šeštadienį su mama stebėjo "Gulbių ežerą"

A. Paškevičiūtė šeštadienį su mama stebėjo "Gulbių ežerą"
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (429)