Pirmasis Manto mokytojas triukų mokėsi iš knygų, Davidas Coperfieldas taip pat patirties ir žinių sėmėsi specialiose knygose.

„Savo pirmuosius triukus taip pat išmokau iš knygų, todėl tęsiu šią tradiciją. Per visą Lietuvos istoriją yra išleistos vos dvi triukų knygos, tačiau ir tos pačios - brošiūrėlių pavidalu“, – pasakojo M. Wizardas.

Knygoje „Kaip pradanginti dramblį ir kiti nesudėtingi triukai“ skaitytojai ras 40-ies Manto triukų instrukcijas. Iliuzionistas tvirtino, kad į knygą sudėjo tokius triukus, kuriuos nesunkiai galės atlikti bet kurios amžiaus grupės žmonės.
Manto Wizardo knyga

„Bus galima išmokti, kaip iš oro ištraukti monetą, kaip ją pradanginti, kaip perkirpti virvę ir vėl ją sulipdyti, kaip skaityti žmonių mintis, kaip neprisilietus pajudinti ant stalo padėtą šiaudelį. Knygos pavadinimas - su intriga. Jeigu būsite atidūs, galbūt įminsite paslaptį ir išmoksite pradanginti dramblį“, – intrigavo M. Wizardas.

Paklaustas, kaip vertina šį svarbų įvykį, Mantas pasakojo, jog knygos išleidimas jam teikia daug džiaugsmo. Iliuzionistas taip pat prisiminė įdėjęs daug darbo, mat „Kaip pradanginti dramblį ir kiti nesudėtingi triukai“ buvo rašoma apie metus, į knygą įdėta daug širdies.

„Išleisdamas knygą įeinu ir į pasaulio istoriją, įamžinu save. Rašau apie tai, ką geriausiai išmanau - apie iliuzijos triukus - apie sritį, kurioje esu profesionalas. Knygos išleidimas yra lydimas magiško atsitiktinumo. Knyga išleidžiama balandžio pabaigoje, kuomet sukanka 15-a metų, kai gyvenu meile šiam menui“, – pasakojo jis.

Mantas Wizardas - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)