Į socialinį tinklą „TikTok“ vaizdo įrašus dažnai keliantis dainininkas nepraleido progos to padaryti ir šįkart. Tiesa, jo sumanymas nugulė ir į kitas paskyras.

„Pašokam šitą šaltą žiemą“, – prie vaizdo įrašo pridėjo Radži.


Štai šokiu pasidalinęs „Facebook“, netikėtai sulaukė ir didžiulio palaikymo. Gerbėjai gyrė dainininko judesius, ragino dalyvauti televizijos projekte.

„Gerai mokate šokti. Gal kokiuose „Salsamanuose“ sudalyvautumėte? Tada žiūrėčiau“, – rašė viena moteris.

Kita jai pritarė ir sakė, kad reikia palaikyti fizinę formą.

„Radži ne tik gražiai dainuoja, bet ir sportuoja. Atseit šoka. Šaunuolis. Reikia kūno formą išlaikyti!“ – palaikymą skyrė dar viena gerbėja.

Delfi primena, kad dainininkas „TikTok“ paskyrą susikūrė karantino metu ir nuo to laiko čia dažnai įkelia po naują nuotaikingą vaizdo įrašą.

Vos 11 vaizdo įrašų. Tiek užteko, kad Radži pelnytų šimtatūkstantines peržiūras. Pagal populiarius muzikos hitus šokantis, dainuojantis ir kitaip besilinksminantis atlikėjas mano, kad populiarumo jo vaizdo įrašai sulaukė dėl pozityvaus turinio, kuriame jo gerbėjai galėjo pamatyti kitokią jo asmenybės pusę.

Iš pradžių „TikTok“ susikūręs R. Aleksandrovičius turėjo 15 tūkst. sekėjų, o populiariausias jo vaizdo įrašas peržiūrėtas net 360 tūkst. kartų. Jame atlikėjas demonstruoja savo šokių judesius pagal Boney M hitą – „Rivers Of Babylon“.

„Man patiko šis formatas. Tiesą sakant, negalvojau, kad sulauksiu tiek dėmesio. Visų pirma, tą dariau dėl savęs. Savo vaizdo įrašais „TikTok“ dalijasi įvairaus amžiaus žmonės ir iš viso pasaulio, pamaniau, išbandysiu ir aš“, – Delfi su šypsena pasakojo pašnekovas.

Radži „TikTok“ įrašai ėmė plisti ir kituose socialiniuose tinkluose, kuriuose sulaukiama taip pat įspūdingų peržiūrų skaičių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją