Šia proga garsi atlikėja socialiniame tinkle pasidalijo savo ir retai matomo vyro asmenuke. Moteris neslėpė, pasidaryti tokią nuotrauką – tikras iššūkis. Mat Elegijus ne itin mėgsta tokią veiklą.

Nuotrauka dar ypatinga ir tuo, kad čia dainininkė dėvi marškinėlius, ant kurių išspausdinta mylimojo nuotrauka. Šiuo kadru Džordana sutiko pasidalinti ir su Delfi skaitytojais.

„Prieš 15 metų, balandžio 20 dieną įsėdau į tą lemtingą taksi ir nuo tada jau nebeišsiskyrėme. Mano Žmogus. P. s Bet jau nuotraukytę pasidaryti su juo… Visada yra reikalų. Na, negali pakęst jis to eterio. Jį iškart suima erzelis. O man tik vis didesnį juoką sukelia. Matytumėt jūs tą mūsų fotosesiją.. Ai, jau yra kaip yra, – juokėsi dainininkė. – Vistiek negaliu pasakyti, kad vaizdelis apie nieką . Tai – apie mus“.


Jųdviejų pažintis įvyko taksi. Elegijus dirbo vairuotoju ir vežė dainininkę, ką tik grįžusią iš koncerto JAV.

„Širdis virptelėjo jau tuomet, kai įsėdau į jo taksi ir veidrodėlyje pamačiau jo akis”, - ne kartą pasakojo Džordana.

Tam, kad suprastų, jog Elegijus jos žmogus, moteriai prireikė vos vieno pasivaikščiojimo, trukusio visą naktį. Jo metu Elegijus Džordanai papasakojo visą savo gyvenimą. Vyro nuoširdumas dainininkei padarė įspūdį.

Elegijus Strasevičius ir Džordana Butkutė-Strasevičienė

Delfi garsi atlikėja buvo pasakojusi, kad jai prireikė nemažai laiko, kol po sunkiojo gyvenimo laikotarpio vėl pradėjo pasitikėti žmonėmis, tačiau labiausiai jos gyvenimą ir tikėjimą pakeitė sutikta meilė.

„Kai susipažinom su Elegijum, tai apie jį žinojo tik negatyvius dalykus, aš taip pat buvau girtuoklė, tai ko buvo galima tikėtis iš mūsų poros? O kai mes susitikome, Elegijus jau buvo visiškai švarus ir man tai suteikė labai didelį norą pasistengti dėl meilės, dėl žmogaus. Ir pati jau buvau nuo visko pavargusi, o dar kai šalia atsirado tinkamas žmogus...“, – sakė ji.

Pora susituokė 2012 metų gruodžio 12 d.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją