Apie buto perdavimą į kitas rankas garsūs verslininkai pranešė socialiniame tinkle „Instagram“. Be to, S. Lipnė pabrėžė, kad iš pradžių neplanavo jo parduoti.

Šiuo įrašu bei skelbimu ji leido pasidalinti ir su Delfi skaitytojais.

„Neplanavome, bet taip nutiko, kad turime jį paleisti. Tikiu, kad rasime nuostabius šeimininkus. Man tai labai sentimentalus mūsų būstas. Visiškai mūsų“, – rodydama butą rašė S. Lipnė.

Mindaugo ir Simonos Lipnių butas

59 kv. m buto aprašyme nurodyta, kad jis labai erdvus, kokybiškai įrengtas, o nuo miesto centro nutolęs vos per 10 minučių.

Mėgstantys gamtą šią vietą taip pat greit pamils – kvartalą supa brandus pušynas, vidiniame kieme yra daug vaikų žaidimo aikštelių, poilsio zona.

Už šį Vilkpėdėje esantį butą verslininkai prašo 188 tūkst. eurų. Daugiau nuotraukų galite pamatyti čia.

Delfi primena, kad verslininkai balandžio pradžioje išgyveno nemalonią patirtį – buvo apvogta jų parduotuvė.

Apie nemalonią situaciją M. Lipnius iš pradžių prabilo socialiniame tinkle „Instagram“. Pasidalinęs vaizdo įrašu, kuriame matoma akivaizdi vagystė, vyras sekėjų prašė pagalbos surasti prekę pavogusią moterį.

Iš vaizdo kamerų medžiagos matyti, kaip moteris ramiu veidu pasiima vitrinoje esančią prekę ir išeina iš parduotuvės. Stebėtina, kad moteris nesivargino slėpti savo veido.

Dėl kilusios situacijos Delfi susisiekė ir su pačios parduotuvės savininku M. Lipniumi, kuris patikino, kad šis įvykis nutiko šeštadienį. Tiesa, nuostoliai nebuvo dideli.

„Prekė kainuoja gal 30 eurų. Tiesiog pats faktas prieš nosį. Merginos dirbo kasoje. Tiesiog paėmė ir tiek“, – į parduotuvę atėjusios moters elgesiu stebėjosi vyras.

M. Lipnius apie įvykį sužinojo tik atsisukus kameras. Parduotuvės darbuotojos pranešė, kad trūksta vienos prekės.

„Buvome parduotuvėje, kai vitrinoje buvo sudėtos prekės ir pastebėta, kad kažko trūksta, nes lyg buvo daugiau. Darbuotojos paprašė atsukti kameras pasižiūrėti. Tai va ir pasižiūrėjau.

Anksčiau nepasitaikė tokio atvejo, kad tiesiog prieš nosį, kai pats esu už sienos. Vis tiek turime kitur parduotuvių. Bet jei nematai, tai nežinai. Paskui darant inventorizacijas pastebi trūkumus, todėl būna kažkoks vagysčių procentas.“, – Delfi komentavo M. Lipnius.

Garsus vyras neslėpė nuostabos dėl moters elgesio, mat, kaip jam pasirodė, situacija nebuvo įvertinta adekvačiai.

„Nepastebėjo, kad ant kiekvieno kampo kameros. Tiesiog pavogė nachališkai prieš nosį. Gal viešumu pavyks ją atrasti ir bus kažkoks paaiškinimas“, – tikisi jis.

Delfi vyras atskleidė, kad kol kas nesikreipė į policiją.

„Tiesiog buvome su vaikais ir ne tas buvo galvoje. Įdėjau įrašą. Gal atsiras ir taip“, – Delfi sakė parduotuvės savininkas M. Lipnius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)