Vaizdais iš Šri Lankos ir pasakiško poilsio Ą. Misiukevičius nutarė pasidalinti ir socialinio tinklo „Instagram“ paskyroje. Atvirai su sekėjais bendraujantis vyras ir šįkart nepraleido progos parodyti, ką veikia atostogų metu.

Tiesa, jis taip pat pabrėžė, kad net ir atostogų metu neketina apleisti savo darbo, tad jį galima išvysti ne tik gulint prie paplūdimio ar prabangaus viešbučio aplinkoje, bet ir plušant prie kompiuterio.

Ąžuolas Misiukevičius su mylimuoju prancūzu

Visgi darbo vaizdų kur kas mažiau, mat Ą. Misiukevičius labiau buvo linkęs dalintis šiltų vakarų nuotraukomis, skaniu maistu ir visišku atsipalaidavimu ant kurorte esančių gultų.

Gulėdamas ant vienų iš gultų garsus nuomonės formuotojas susidūrė ir su nemalonia patirtimi. Jis pastebėjo, kad šalia skraidantys paukščiai nuolat nugvelbia po nedidelį daiktą.

Kartą jis net išsigando, kad netyčia nebūtų paimtas jo klausos aparatas. Tad juokdamasis jį sugriebė ir nuėjo toliau.

Ąžuolas Misiukevičius su mylimuoju prancūzu

Beje, vien tik poguliu ir skaniais patiekalais kelionė nesibaigė. Su mylimuoju vyras nutarė išbandyti turistų pramoga tapusius garsiuosius šalies traukinius.

Ąžuolas nepabijojo padaryti ir kiek drąsesnio žingsnio – laikydamasis už turėklų atsitraukė šiek tiek nuo traukinio vagono, kai tuo metu transporto priemonė nedideliu greičiu važiavo.

„Tai kažkas nepaprasto. Visiška laisvė sielai! Tik į priekį“, – patirtimi džiaugėsi jis.

Iškart po to pasirodė ir dar daugiau smagių vaizdų iš kelionės. Štai viename vaizdo įraše matyti, kaip Ą. Misiukevičius šoka su moterimi, o dar viename mėgaujasi įprasta bei poilsio pilna diena.