Larry, kuris dažnai sėdėdavo šalia savo draugo Samo, buvo (išgalvotas) 42 metų vyras, rašo nypost.com.

Nors atsitiktiniai gerbėjai šio pliktelėjusio vyriškio gali nežinoti, Larry užeigoje „Moe`s“ sėdiniavo jau nuo 1-ojo sezono serijos „Homer`s Odyssey“ („Homerio odisėja“), kuri buvo parodyta 1990 metų sausio mėnesį, t. y. daugiau nei prieš 34 metus.

Per daugybę metų jis vis pasirodydavo kaip epizodinis veikėjas, retai ištardamas kokį nors žodį.

Tiesa, 2-ojo sezono serijoje „Bart Gets Hit by a Car“ („Bartą partrenkia automobilis“) šis girtuoklis apžiūri Mardžę Simpson ir sušunka: „Kas čia per paukštytė?“

Tačiau sekmadienio vakarą 35-ojo sezono serijoje „Cremains of the Day“ („Dienos pelenai“) Larry miršta, ir Homeris, Moe bei kiti nuolatiniai baro lankytojai Lenny ir Carlas leidžiasi į kelionę išbarstyti jo pelenų.

Larry (dešinėje)

Kadangi Larry buvo tik antraplanis personažas – apie jį beveik nieko nežinoma, išskyrus tai, kad jis mėgo išgerti ir nerišliai kažką murmėdavo – scenarijus pabrėžia, kad jo istorija liko paslaptinga.

Homeris ir jo kompanija, suvokusi, kad velionio beveik visai nepažinojo, pasijunta nejaukiai, kai Larry motina jiems atskleidžia, kad jis „Moe`s“ lankytojus laikė savo „geriausiais draugais“, ir paprašo jų pasidalyti „maloniais prisiminimais“.

Galiausiai jiems tenka sukurpti vieną fiktyvią žvejybos istoriją.

Užkietėję serialo gerbėjai liko priblokšti šio personažo netekties.

„Ką tik sužinojau, kad rytoj „Simpsonuose“ bus numarintas Larry. Man reikia minutės“, – socialiniame tinkle X rašė vienas gerbėjas.

Parodžius minėtą seriją, kitas vartotojas taip pat apraudojo šį personažą.

„Negaliu patikėti, kad vakar vakare per „Simpsonus“ jie nužudė Larry Dalrymple`ą. Ilsėkis ramybėje, Larry“, – rašė jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)