V. Wang sako, kad artėjant 75-ajam gimtadieniui, ji „vis geriau gali atlikti savo darbą“.

Kinų mados dizainerė švenčia savo gimtadienį birželio 27 dieną, ir nors prisipažįsta, kad jaučia „spaudimą“, pažadėjo „nenutraukti“ savo darbo, nes tai, ką ji daro, suteikia didžiausią džiaugsmą.

„Gimtadienis vis dar planuojamas. Artėjant 75-erių metų šventei jaučiu vis didesnį spaudimą. Manau, kad esu šiek tiek panaši į karalienę Elžbietą II. Aš tiesiog ketinu dirbti, nes jaučiuosi taip, lyg galėčiau vis daugiau ir geriau atlikti savo darbus“, – sakė žvaigždė.

Tiesa, dizainerė anksčiau atskleidė, kad kasdien valdo „McDonald's“ maistą.

Kalbėdama su „Page Six Style“, ji sakė: „Aš tikrai valgau McDonald's. Užsisakau kiekvieną dieną, pavyzdžiui, dvi savaites iš eilės, o tada nuo jo padarau pertrauką“.

Moteris taip pat neslėpė pasimėgaujanti „Dunkin' Donuts“ skanėstais – spurgomis su kremo užpildu.

V. Wang yra įsitikinusi, kad ji gali išlaikyti savo pavydėtiną figūrą, nepaisant to, kad dažnai nesimankština.

„Nelabai sportuoju, bet mėgstu žaisti golfą Liberty Nationale, Džersio Sityje arba Atlantic golfo klube Hemptonuose“, – anksčiau sakė dizainerė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją