Akinius nuo saulės užsidėjusi V. Beckham linksmai kvatojo, kai vyras ją nešė į prie klubo laukiantį automobilį. D. Beckhamas, kuriam 50-imt sueis kitais metais, net nepasivargino apsivilkti švarko, skelbia dailymail.co.uk.

Buvęs „Manchester United“ saugas savo žmoną nunešė į taksi automobilį, kuriame jau sėdėjo keturi sutuoktinių vaikai. Gimtadienio vakarėlyje linksminosi maždaug 100 svečių, įskaitant „Spice Girls“ nares Emmą Bunton, Melanie Chisholm ir Melanie Brown (beje, pastarajai prireikė savo riterio tviskančiais šarvais pagalbos, kai išėjo iš klubo).

Net Geri Horner išvyko patenkinta, regis, pamiršusi skandalą, susijusį su seksualinio turinio žinutėmis, kurias kitai moteriai neva siuntinėjo jos vyras, Formulės-1 komandos „Red Bull Racing“ vadovas Christianas Horneris. Paskui namo taip pat išvyko modelis Rosie Huntington-Whiteley su aktoriumi Jasonu Stathamu, dainininkas Marcas Anthony su žmona Nadia Ferreira, Gordonas ir Tana Ramsay bei Dave’as Gardneris – D. Beckhamo geriausias draugas ir verslo partneris. 

Vaidmeniu seriale „Nusivylusios namų šeimininkės“ išgarsėjusi aktorė Eva Longoria vakarėlio pabaigoje atrodė taip pat puikiai, kaip ir jam prasidėjus. Holivudo legendos Tomas Cruise’as ir Salma Hayek, kuriai draugiją palaikė sutuoktinis Francois-Henri Pinault, išėję į lauką sulaukė nemažo būrio gerbėjų.

Legendinės populiariosios muzikos grupės „Spice Girls“ narės gimtadienio proga vėl užlipo ant scenos ir susirinkusiesiems atliko vieną iš savo hitų – „Stop“. Pasirodymą šypsodamasis nufilmavo D. Beckhamas. 

Jubiliatė džiaugėsi, kad jos pasveikinti atėjo tiek daug garsenybių, ypač „Spice Girls“ narės. „Jų dalyvavimas jai labai daug reiškė, – nurodė V. Beckham bičiulė. – Juk kartu praleista tiek daug laiko, patirta nuostabių akimirkų. „Spice Girls“ narės padarė 50-ojo gimtadienio šventę įsimintinesnę.“