Laidoje „Nepatogūs klausimai“ šįkart lankėsi jaunų atlikėjų krikštatėviu save vadinantis Vaiper Vitalijus. Jis žinomas kaip 15 metų gyvuojančios grupės „Despotin Fam“ narys ir muzikos prodiuseris. 

Vitalijus pasakojo, kad nuo jaunų dienų žinojo, kad labiausiai trokšta dirbti su muzika. Dėl to, kad dirbtų kuo arčiau savo aistros, įsidarbino „Zip FM“. Tačiau tuomet dar jaunam Vitalijui teko dirbti ne prie pulto ir mikrofono, o ofise atsakinėti į laiškus žmonių, kurie nori reklamuotis radijo eteryje. „Aš atėjau, nes norėjau būti radijuje, o ten jau kokį davė darbą, tokį ir dirbau. Tas darbas buvo pragaras", – apie savo pradžią muzikos pasaulyje kalbėjo žinomas prodiuseris. 

Vitalijus taip pat prisiminė nemalonų atvejį, kuomet jo prižiūrimas roko atlikėjas B. Aleksandravičius-ba., viename vakarėlyje turėjęs pristatyti savo mini albumą, pasijuto nekaip. „Jis labai jaudinosi ir visiškai netyčia baisiai prisirūkė. Guli užkulisiuose baltas kaip lapas...“, – prisiminė Vaiperis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją