LNK laidoje „KK2“ V. Martikonytė atvirai prakalbo apie tai, kad jos sūnus neseniai prisipažino vartojęs svaigiąsias medžiagas.

„Sakė: „Mama, septynias dienas nebeveipinu“, atsakiau: „Šaunuolis, sūneli, daugiau pieno gerk, mažiau norėsis“. Visi veipina, visus pagauna, nei jis kuo ypatingas, nei išskirtinis, tik aš džiaugiuosi, kad susiprato, jog blogai daro“, – sakė V. Martikonytė.

Anot žinomos moters, problema tame, kad viskas šiomis dienomis yra labai lengvai prieinama.

„Tų narkotikų buvo visą laiką, tik buvo sunkiau jų gauti ir surasti. O dabar atsidarei programėlę, užsisakei, gali gauti labai lengvai“, – įsitikinusi V. Martikonytė.

Panašios nuomonės laikosi ir 11-tokės Marijos mama – I. Martinkėnaitė. Anot jos, sudėtinga apsaugoti vaiką nuo svaigiųjų medžiagų vartojimo.

„Negali visą laiką būti šalia, kai kažkas įvyks, kažkas kažką pasiūlys arba pamatys, kad nuolat kažkas tai daro“, – laidoje kalbėjo I. Martinkėnaitė.

Visą interviu galite matyti žemiau esančiame vaizdo įraše:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją