Viktorijos nuomone, situacija, kai moterys turi laikyti visus gyvenimo kampus, kilo dėl to, kad vyrų Lietuvoje paprasčiausiai trūksta. Dėl to dažna lietuvė gyvenimą kuria su vyru, kuriuo turi visapusiškai pasirūpinti.

„Dabar jie tokie mamyčiukai, vaikiukai, kuriuos reikia išlaikyti, kuriais reikia pasirūpinti. Pažiūrėkite, kiek dabar yra moterų, kurios išlaiko savo vyrus?“ – retoriškai klausė dizainerė.

Anot V. Jakučinskaitės, gebėjimas visapusiškai pasirūpinti moterimi yra vienas iš vyriškumo bruožų. Moteris neturi mintyje vien finansinių atsakomybių. Saugumas čia – daug platesnė sąvoka.

„Kiekviena moteris nori būti ta žibute, kiekviena nori, kad ja pasirūpintų, kiekviena svajoja apie stipresnį vyrą“, – sakė V. Jakučinskaitė.

Paklausta, ar lietuvės stipriomis moterimis tapo savo noru, moteris tvirtina, kad taip nėra – lietuvės stipriomis tapo iš reikalo.

„Mes tiesiog privalėjime už save atsakyti. Pačios atsidūrėme tokioje aplinkoje, kur vyrai negalėjo mumis pasirūpinti“, – kalbėjo dizainerė.

Antrosios pusės paieškos ir santykių išbandymai – laidoje „Bučiuoju. Rūta“ per LNK.LT ir LNK eteryje.