Suri Cruise šios Kalėdos bus pirmosios po tėvų skyrybų, įvykusių anksčiau šiais metais. Šventes ji sutiks turėdama ne tik ponį, bet ir savo pačios namą Niujorke.

50 metų aktorius per Kalėdas turės teisę prižiūrėti Suri ir negaili pinigų prabangioms dovanoms, įskaitant daugiamilijoninės vertės namą Niujorke. Jame Suri galės laikyti savo ponį ir kitus žaislus, tarp jų ir 30 tūkst. dolerių (78 tūkst. litų) vertės mažą lenktyninį automobilį, kurį tėvas jai nupirko 2010 metais.

„Tomas pasiryžęs šias Kalėdas paversti pačiomis geriausiomis per visą gyvenimą“, - Didžiosios Britanijos žurnalui „Grazia“ sakė vienas šaltinis.

Birželio mėnesį paskelbusi, jog skiriasi su T. Cruise`u, 33 metų Katie kartu su dukrele iš Los Andželo persikėlė į Niujorką. Šiuo metu jos gyvena prabangiame bute Manhetene.

T. Cruise`as ketina apsistoti su dukrele dovanotame name Niujorke, kai atvyks jos aplankyti. Be to, ji turės pakankamai vietos savo poniui ir žaislams.

„Akivaizdu, kad Katie bute poniui nėra vietos, taigi šis namas bus idealus variantas. Jame taip pat tilps visi jos žaislai, kurių daugelis liko sandėlyje, kai Katie išsikraustė iš namų Los Andžele“, - pridūrė šaltinis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (39)