Porai artimi šaltiniai TMZ sakė, jog pora neatsigina pelningų pasiūlymų iš leidinių, norinčių tapti pirmaisiais, išspausdinusiais K. Westo ir K. Kardashian mažylio nuotraukas. Informuojama, jog 3 mln. dolerių už nuotraukas pasiūlė vienas užsienio bulvarinis leidinys.

Skelbiama, kad pora vaiko nuotraukų pardavinėti neketina. Bent jau kol kas. Visai gali būti, jog po atžalos gimimo garsieji tėveliai persigalvos, o kaina bus ženkliai pakilusi.

Prisiminkime, už kiek savo atžalų nuotraukas pardavė kitos garsenybės:
Bradas Pittas ir Angelina Jolie: 2006 metais už Shiloh nuotraukas gavo 4,1 mln. JAV dolerių (10,88 mln. Lt). 2008 metais už dvynių nuotraukas jiems buvo sumokėta 14 mln. dolerių (37 mln. Lt).

Jennifer Lopez ir Marcas Anthony: už dvynių nuotraukas jie užsidirbo 6 mln. dolerių (15,92 mln. Lt).

Matthew McConaughey už sūnaus nuotraukas gavo 3 mln. dolerių (7,96 mln. Lt).

Christina Aguilera už savo vaiko nuotraukas gavo 1,5 mln. dolerių (3,98 mln. Lt).

Jessica Alba už atžalos fotografijas užsidirbo 1,5 mln. dolerių.
Sąrašą galima tęsti be pabaigos...

Kaip jau skelbė TMZ, K. Kardashian ir K. Westas neketina leisti savo mažyliui dalyvauti realybės šou „Keeping Up With the Kardashians“. Kol būsimoji mama atžalą nešioja įsčiose, deja, to išvengti nepavyks.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)