Dauguma Holivudo žvaigždžių praeityje nebuvo pavyzdingais mokiniais, o kai kurie netgi neslepia, jog kas rytą į mokyklą ėjo kaip į katorgą, rašo spletnik.ru. Ne vienas šiuolaikinis aktorius išvis negali pasigirti turintis vidurinio išsilavinimo atestatą. Pavyzdžiui, Liv Tyler savo mokyklos išleistuvių taip ir nesulaukė.

„Mečiau mokyklą, kai man tebuvo keturiolika. Nekenčiau jos, uniformos ir to, kad buvau verčiama kasdien sėdėti suole. Man tokios sąlygos nebuvo prie širdies“, - prisimena aktorė.

Pasirodo, Ashtonas Kutcheris taip pat buvo nutrūktgalvis, tačiau kitaip nei L. Tyler, jis gerbė švietimo sistemą ir iki šiol yra dėkingas savo mokyklai už gautas žinias. „Visada įsiveldavau į įvairias istorijas. Nieko ypatingo, tačiau kartą sulaužiau savo mokyklos spyną ir po to patekau į kalėjimą. Nemėgau mokyklos, tačiau man patiko drama ir būti dėmesio centre, - neslepia A. Kutcheris. - Visada gaudavau gerus pažymius ir mokykla išties padėjo man pasiekti tai, ką turiu šiandien“.

Tomas Cruise'as viename interviu prisipažino, kad buvo savo klasės draugų pašaipos objektu. „Mokykloje buvau labai vienišas. Aš neturėjau draugų. Dėl mano disleksijos dauguma klasės draugų iš manęs tyčiojosi. Jų požiūris ir pašaipos padarė mane stipriu, tačiau mokyklos laikų prisiminti nemėgstu“, - atvirai prisipažįsta T. Cruise'as.

O štai Bradas Pittas, kaip nesunku būtų įspėti, jau mokykloje mėgavosi mergaičių dėmesiu ir didžiąją dalį mokykloje praleisto laiko skyrė būtent joms. Šiandien aktorius prisimena: „Nuolat mokykloje mušiausi su vaikinais dėl mergaičių. Kartą „laimėjau“ vieną, tačiau vėliau ją praradau. Šį įvykį įsiminiau visam gyvenimui, nes jis užgavo mano ego“.

Hugh Grantas pasakoja, kad taip pat dievino mergaičių dėmesį. Ne mažiau jį domino ir mokyklos spektakliai. „Vienintelis dalykas, ką mėgau mokykloje, tai spektakliai. Atlikdavau pagrindinius vaidmenis ir mėgau būti dėmesio centre. Man patiko mintis, kad visos mergaitės dabar žiūri į mane ir manimi žavisi“, - sako H. Grantas.

O štai Christinai Aguilerai mokyklos metus apkartino klasės draugų pavydas: „Mano mokyklos dienos buvo siaubingos. Visi aplinkui man tiek pavydėjo, man vyresniosiose klasėse nuolat pradurdavo mano mašinos padangas“.

Jennifer Garner vyresniosiose klasėse prisipažįsta buvusi pilka pelyte. „Labai lengvai įsimylėdavau ir man patiko daugelis berniukų mokykloje. Praėjo daug metų ir situacija kardinaliai pasikeitė“, - neslepia aktorė.

Keira Knightley, kaip ir H. Grantas, jau mokykloje dievino sceną ir netgi šantažuodavo tėvus. „Mokykla man kėlė liūdesį. Vienintelis dalykas, ko aš norėjau – vaidinti kine ir ant scenos. Todėl tėvams teko su manimi pasiekti susitarimą: aš einu į užsiėmimus, o jie man pasamdo agentą“, - pasakoja K. Knightley.

Quentinas Tarantino nenorėjo kęsti bendramokslių patyčių ir nusprendė, kad atestatas jam nereikalingas. „Iš manęs nuolat visi juokėsi: iš mano šukuosenos, mano žandikaulio ir mano kalbos manieros. Vieną gražią dieną aš pamaniau: „Kodėl turiu visa tai kęsti ir kankintis?“ ir mečiau mokyklą“, - prisimena Q. Tarantino.

O štai Sharon Stone pradinėje mokykloje buvo tikra padauža: „Mokyklos dienos ne visada buvo lengvos, nes man patiko siutinti mokytojus ir „groti jų nervais“. Pavyzdžiui, galėdavau užduoti kokį nors nepadorų „suaugusiųjų“ klausimą, kuris vaikams išvis neturėtų rūpėti“.

Salma Hayek taip pat ne visada buvo pavyzdinga mokine: „Pas mane būdavo tokių akimirkų, kurias turėjo įveikti kiekvienas mokinys. Aš melavau mokytojams ir pasakojau jiems kažkokias nesuvokiamai kvailas ir nevykusias istorijas. Nors apskritai aš buvau gera mokinė“.

O štai Woodu Alenui tiesiog nepasisekė su mokytojais: „Mano problemos prasidėjo būtent pradinėje mokykloje. Patekau į mokymo įstaigą protiškai atsilikusiems mokytojams“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)