Dainininkas apie rengiamą staigmeną nenutuokė nei tada, kai buvo paskelbta, kad jam bus įteikta muzikinė dovana, nei tada, kai į sceną pasipuošusios nuotakų drabužiais viena po kitos žengė dainininkės Simona Čėsnaitė ir Vilija Matačiūnaitė bei politiko žmona Jolanta Paulauskienė.

Visos trys dainavo specialiai M. Vitulskiui parašytus žodžius: „Aš tik tau, Merūnai, aš tik tau“.

Dainininkas pamanė, kad tai ir yra žadėtoji staigmena, bet tikras šokas jį ištiko tada, kai išvydo su mikrofonu laiptais besileidžiančią savo žmoną.

Antros vestuvių dienos suknelę vilkėdama Erika Vitulskienė ramiausiai prisijungė prie kitų dainininkių ir traukė kūrinį taip, lyg būtų tai dariusi visą gyvenimą.

Iš tiesų, tai buvo Erikos scenos debiutas. Po jo moteris prisipažino, kad vis dar negali suvaldyti rankų drebulio.

Priblokštas Merūnas komentarų staigmenai beveik neturėjo - vyras paprasčiausiai pritrūko žodžių. „Na, jūs duodat! O Dieve, leiskit atsigauti“, - tempiamas toliau filmuotis tesugebėjo ištarti jis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją