Pirmojoje eilėje sėdėjęs verslininkas Žilvinas Grigaitis neliko abejingas nualpusiam kolegai. Jis žaibiškai atskubėjo prie sukniubusio A. Ciupijaus ir pakėlęs jį nuo žemės nunešė į užkulisius.

Tuo metu šou stebėjusi A. Ciupijaus žmona Ana Ciupij taip pat suskubo prie išėjimo į užkulisius, tačiau į vidų eiti nedrįso.

Praėjus penkioms minutėms A. Ciupijus atsipeikėjo ir savarankiškai išėjęs iš užkulisių atsisveikino su šou.

Portalui klubas.lt penktadienį A. Ciupij pakomentavo ne ypač malonią situaciją ir tikino, jog daugelis suklydo manydami, kad jos vyras Aleksandras ketvirtadienį padaugino alkoholio. Portalui garsi verslininkė atskleidė apie jos vyrą kankinančią bronchinę astmą. Esą ketvirtadienio vakarą jį ištiko priepuolis. Neva todėl jis, ieškodamas išėjimo ir jo neradęs, sukniubo ant podiumo.

Klubas.lt žiniomis, dar ketvirtadienį A. Ciupijus kreipėsi į medikus. Esą šie verslininkui suteikė reikiamą pagalbą. Šiuo metu A. Ciupijus jaučiasi gerai.

E. Tatarinovos kolekcijos pristatymo svečiai – DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)