Renginį vedusi profesionali šokėja Edita Daniūtė, šią porą treniruojanti jau antrus metus, tikino, kad V.Romanovui pelnyti pergalę nebuvo paprasta. Mat verslininkas krepšinio aikštelėje buvo patyręs kojos traumą, dėl kurios teko netgi atlaikyti sudėtingą operaciją.

„Dėl traumos Vladimiras negalėjo dalyvauti tarptautinėse sportinių šokių varžybose „Gintarinė pora“. Tačiau Vilniaus Šokių festivalyje jie pasirodė puikiai. Vladimiro ir Aleksandros pora pelnė ir audringiausias žiūrovų ovacijas, - DELFI pasakojo E.Daniūtė. - Tai buvo pirmosios jų varžybos ir pirmoji pergalė. Tačiau turbūt tikrai ne paskutinė – galbūt ateityje jie dalyvaus ir kitose varžybose. Nes vakarykščiu laimėjimu šokių pora liko labai patenkinta.“

Kasmetiniame Vilniaus šokių festivalyje atvyksta dalyvauti poros iš įvairių Europos, Azijos bei JAV valstybių. Šis renginys išskirtinis tuo, kad apjungia įvairių lygių šokėjus (medalininkus, mėgėjus, profesionalus, profesionalus bei mėgėjus - Pro-Am). Renginį organizuoja Lietuvos Pramoginių šokių asociacija, Pasaulinė Šokių Taryba. Šokėjų profesionalumą vertino tisėjai iš JAV, Honkongo, Didžiosios Britanijos, Italijos, Rusijos, Ukrainos bei Lietuvos.

Vladimiras Romanovas su partnere ir Edita Daniūtė
Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (134)