Rugpjūčio pabaigoje susižadėjusi pora laukia šeimos pagausėjimo. Dėl nėštumo Karina atšaukė savo dalyvavimą šokių projekte "Šok su manimi", kur choreografė turėjo dalyvauti su Algiu Ramanausku-Greitai. Dėl sveikatos problemų ją ant parketo pakeitė aktorė Ineta Stasiulytė.

Jaunavedžiai į cerkvę atvyko prabangiu senoviškuoju "Bentley". Nuotaka buvo pasipuošusi pieno spalvos nėriniuota suknute su ilgu nuometu. 

Tuoktuvių ceremonija vyko apie valandą pagal visas stačiatikių tradicijas. Moterys buvo pridengusios plaukus skaromis. Po santuokos cerkvės kiemelyje visi svečiai vaišinosi šampanu ir saldainiais. 

Keletą minučių žurnalistams skyrę jaunavedžiai sakė, kad tai - laimingiausia jų gyvenimo diena. "Abu esame labai laimingi", - sakė švytinti Karina, pasirinkusi vyro pavardę ir tapusi Daniškeviče.

Paklausta, ar jaunieji vyks kopinėti medaus, Karina prisipažino, kad kelionę atidės vėlesniam laikui. Moteris leido suprasti, kad medaus mėnesiui jie galbūt išvyks po to, kai gims kūdikis.

Vestuvių puotoje dalyvavo apie šešiasdešimt svečių bei giminaičių, suvažiavusių pasveikinti naują šeimą sukūrusių Daniškevičių iš viso pasaulio - vestuvėse dalyvavo draugai bei artimieji iš Rusijos, Ukrainos. Šventėje buvo ir Karinos tėvai bei dvi seserys, atvykę iš Kaliningrado.

29-erių nuotakos ir trejais metais jaunesnio jos sutuoktinio pasveikinti atvyko Žilvinas Šilgalis, Rūta Ramanauskaitė, Viktorija Kunauskaitė.

Pora drauge kiek daugiau nei metus. Tai jau antroji Karinos santuoka. Prieš kelerius metus K. Jeremian buvo ištekėjusi už šokėjo Justino Duknausko, su kuriuo išsiskyrė 2010 metais.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (200)